"Eikö ole turhauttavaa?" Puhelinvuoto harmitti Microsoft-pomoa

New Yorkissa esitellään parhaillaan Microsoftin uusia älypuhelimia ja Surface Pro 4 -tablettia. Kyseessä on amerikkalaisyhtiön vuoden tärkein lanseeraustapahtuma.

Tilaisuutta voit seurata reaaliajassa täältä.

Tilaisuuden aluksi kerrottiin, että Windows 10 -laitteita on käytössä maailmanlaajuisesti yli 110 miljoonaa kappaletta.

Microsoftin uutta Lumia-lippulaivamallia on odoteltu kauan. Tänään uutuus esiteltiin ja se on nimeltään Lumia 950. Isomman uutuuden nimi on Lumia 950. Uutuuksissa on 5,2- ja 5,7-tuumaiset näytöt.

Puhelimen tiedot vuotivat julkisuuteen jo pari päivää etuajassa. Uutuudet esitellyt Microsoftin johtaja Panos Panay myönsi turhautuneensa aikaisemmasta vuodosta Britannian Microsoftin verkkosivuilla.

- Eikö ollut turhauttavaa, hän kysyi yleisöltä.

Uutuudessa on 20 megapikselin kamerakenno, joka on varustettu kolmois-led-salamalla. Sillä voi kuvata 4K-videota. Puhelinten prosessori on kokonaan uusi ja nestejäähdytetty.

Lumia-uutuudet toimivat Windows 10 -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen kanssa tulee saataville käyttää Microsoft Display Dock, joka mahdollistaa puhelimen liittämisen tietokoneeseen. Tämän jälkeen puhelimen toimintoruutujen valikkonäkymä on nähtävissä Windows 10:n aloitusvalikossa. Sovellusten välillä voi tämän jälkeen siirtyä suoraan älypuhelimesta, vaikka näkymä on siirtynyt tietokoneen näytölle. Display Dockissa on 3 usb-porttia sekä hdmi-liitäntä.

Lue myös:

    Uusimmat