Ei voi olla totta! Teemu Pukin satumainen maali hylättiin

Norwichin Teemu Pukki iski pallon upealla tavalla Tottenhamin maaliin jalkapallon Englannin Valioliigassa, mutta osuma hylättiin VAR-videotarkistuksen jälkeen.

Pukin 35. minuutilla iskemä maali olisi vienyt Norwichin avausjaksolla 2–0-johtoon. Mario Vrancic jakoi suomalaistykille rangaistusalueen liepeille pitkän keskityksen, jonka Pukki kesytti vaikeasta asennostaan rinnallaan. Hän jatkoi liikettään röyhkeästi eteenpäin ja tuikkasi pallon alakulmaan.

Videoilta tarkisteltiin mahdollista paitsiota. Pukki oli suunnilleen samassa kohdassa kenttää Tottenhamin Toby Alderweireldin kanssa. Pukin jalat olivat Alderweireldia taaempana, mutta suomalaisen kroppa oli etunojassa. Hidastuskuvien perusteella oli vaikea sanoa, oliko Pukin vartalo Alderweireldia edempänä, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi ja osuma hylättiin. Maali olisi ollut Pukille kauden kymmenes.

Norwichin 1–0-osuman värkkäsi Mario Vrancic. Pukki antoi Vrancicin mennä irtopalloon lähellä rangaistusaluetta. Vrancic karkasi läpi ja värkkäsi Valioliiga-kauden ensimmäisen maalinsa.

Juttua päivitetty kello 21.34 lopputuloksella ottelun päättymisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat