Mainos

Ei niin hyödytön kuin luulet! Tämän vuoksi repuissa on timantin muotoinen merkki

Useita reppuja koristaa timantin muotoinen merkki – erittäin hyvästä syystä. 

Olet taatusti nähnyt sen lukuisia kertoja, mutta et ole kiinnittänyt siihen huomiota. Nimittäin repusta löytyvään timantin muotoiseen merkkiin.

Verkkosivusto MarieClaire on nyt selvittänyt, mikä merkitys tällä merkillä oikein on. Vastaus saattaa tulla monelle yllätyksenä.

Tavarat kulkevat kätevästi mukana 

Tämän possun nenäksikin kutsutun merkin tarkoituksena ei ole toimia koristeena tai kynätelineenä, vaan kiinnitysmekanismina. Merkki sisältää tyypillisesti kaksi reikää, joihin tavarat voi kiinnittää vaikkapa narun avulla.

Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä retkillä ja vaelluksilla, jolloin tärkeät tavarat, jotka sinun täytyy saada käyttöösi välittömästi reppua penkomatta, ovat koko ajan kätesi ulottuvilla. Näitä tärkeitä tavaroita ovat esimerkiksi taskulamppu, kengät, vesipullo tai kompassi. Tähän merkkiin voi hyvin kiinnittää myös ylimääräisen kenkäparin, joka ei välttämättä sovi täyteen ahdettuun reppuusi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä retkelle käyttääksesi tätä ominaisuutta. Merkin läpi voi pujottaa myös kuulokkeet, jolloin ne eivät pääse sotkeutumaan. Kätevää, eikö totta? 

Oletko tullut huomanneeksi tätä nitojan ominaisuutta? 

1:23

Lähde: MarieClaire 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.