Ostoskärryistä paljastui uusi ominaisuus – kauppareissusi helpottuu nyt huomattavasti

ostoskärry
Syy ostoskärryjen muotoiluun on nyt vihdoin selvitetty. Shutterstock

Oletko koskaan kiinnittänyt tarkempaa huomiota ostoskärryihin? Tämä itsestäänselvä seikka on jäänyt monelta huomaamatta.

Monissa ostoskärryissä on kokoontaitettava lastenistuin, johon lapsen voi laittaa istumaan kaupassakäynnin ajaksi. Seuraavalla kauppareissulla kannattaa kiinnittää huomiota istuimen selkänojaan, jonka muotoilusta on nyt paljastunut jotain nerokasta!  

Käytännöllisiä vinkkejä antava LifeHacks-sivusto paljasti Twitterissä syyn kärryjen erikoiseen muotoiluun. 

Nyt tunnen itseni tyhmäksi...

Lastenistuimen selkänojassa olevat koukut ovat erinomainen apu vaikkapa viikonlopun kauppareissulle. Niihin voit ripustaa esimerkiksi käsilaukun, jonka avulla lompakko ja muut tärkeät tavarat ovat aina kätesi ulottuvilla. 

Koukut ovat erinomainen apu myös silloin, kun et halua keveiden ostosten, kuten leivän tai salaatin litistyvän raskaampien ostosten alle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yllätyitkö? Seuraavan kerran kun lähdet ruokaostoksille, katsot ostoskärryjä taatusti aivan uusin silmin. 

Video: Myös toinen mysteeri on selvinnyt! Katso videolta, miltä tavaratalossa näyttää yöaikaan. 


Lähde: TheSun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.