Mainos

Krapula-aamujen pelastaja! Uusi innovaatio on jokaisen juhlijan unelma

Tärisyttääkö? Ei hätää, sillä pahasta krapulasta kärsiville on nyt kehitetty aivan ainutlaatuinen apuväline, nimittäin krapulamuki.

Kuka sanoo, että nokkamukit olisi tarkoitettu ainoastaan lapsille? Hundred Million -yritys on nyt kehitellyt aivan ainutlaatuisen, aikuisille sopivan nokkamukin.

Muki on tarkoitettu erityisesti täriseviä krapula-aamuja ajatellen, ja muki kantaakin osuvasti nimeä Hangover Cup.

Loppuun asti mietityt ominaisuudet

Nokkamukissa on vuotamattomat silikonitiivisteet ja kaksi tukevaa kahvaa, joiden ansiosta juomaa voi nauttia myös makuuasennossa. Suuren kokonsa ansiosta tätä litran vetoista mukaista mukia ei tarvitse olla täyttämässä ihan joka välissä.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Täytä se kahvilla, energiajuomalla, mehulla, vedellä tai tequilalla. Viisas täyttää mukin jo edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin, jolloin nokkamuki on helppo ottaa sohvan viereen myös silloin, kun olotila ei muuhun anna periksi. Mukissa voidaan pitää niin kuumia kuin kylmiäkin juomia, sillä se kestää jopa 120 asteen kuumuuden.

Todellinen luovuuden taidonnäyte! 

Krapulanokkamukin kehittelemisestä voidaan kiittää yhdysvaltalaista joukkorahoitushanke Kickstarteria, joka keskittyy erityisesti luovien projektien rahoittamiseen. Tämä, jos mikä, on todellinen luovuuden taidonnäyte! Mukia voi ostaa Hundred Million -yrityksen verkkosivuilta 7,5 dollarin, eli noin 9 euron hintaan. 

Yrityksen toinen innovatiivinen keksintö on pääkallolusikka, jonka avulla ihmisten toivotaan vähentävän sokerin käyttöään. Sokeri valuu pois reikäisestä lusikasta, jolloin sokeria päätyy vähemmän itse juomaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.