Ei muka aikaa? Tee hommat tv:tä katsellessa!

Mitä hyödyllistä voit tehdä samalla kun katselet televisiota? Niin juuri. Kaikki ohjelmat eivät vaadi herkeämätöntä tarkkaavaisuutta, vaan voit samaan aikaa tehdä jotain hyödyllistä.

Tuntuuko että tekemättömät koti- ja siivoustyöt kaatuvat päälle, mutta televisiosta sattuu juuri nyt tulemaan mielenkiintoinen ohjelma?

Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja yhdistä kotityöt ja tv:n katselu, tai ehkä tässä tapauksessa paremminkin tv:n kuuntelu ja silmäily.

Voit vaikka tehdä seuraavat asiat:

1. Maksa laskuja.

2. Lajittele paperit. Tärkeät säilytettävät yhteen pinoon, maksettavat laskut toiseen ja kolmanteen kierrätykseen menevät.

3. Käy läpi sähköposti. Kaikilla meillä on lukemattomia sähköposteja, joiden läpikäymiseen ei muka koskaan ole aikaa. Useimmat niistä ei kuitenkaan vaadi juurikaan minkäänlaista vastausta tai käsittelyä, joten miksi et ohjelman lomassa tyhjentäisi sähköpostilaatikkoa?

4. Jos oikein innostuit sähköpostien läpikäymisestä, voit myös uudelleen lajitella ne. Tee erilaisia kansioita; tärkeät, hoidettavat, arkisto ja mitä keksitkään.

5. Käy läpi aikakausilehdet ja muut tilaukset kuten Netflix, kuntosalijäsenyydet, jne. Peruuta ne, mihin sinulla ei oikeasti ole tähänkään mennessä ollut aikaa tai halua.

6. Tyhjennä käsilaukkusi ja lompakkosi. Varsinkin naisten käsilaukut tuntuvat täyttyvän oudon nopeasti kaiken maailman tavaroista samalla kun lompakko pullistuu pullistumistaan kuiteista ja muista ”tuikitärkeistä” lappusista.

7. Mieti seuraavan viikon aikataulut, menot ja mitä pitää saada aikaan. Näin et toivottavasti unohda mitään tärkeää, saatte perheen, puolison ja ystävien kanssa sovittua asioista, eikä stressiä pukkaa.

8. Tee viikon ruokasuunnitelmat. Mieti ensin mitä ruokia aiotte syödä, ja tee sitten kauppalista.

9. Käy läpi niitä epämääräisiä kasoja, joita on kerääntynyt laatikkojen pohjille ja kaappien nurkkiin.

10. Ripusta pyykkiä.

11. Lajittele pyykkiä.

12. Silitä.

14. Jumppaa ja venyttele samalla.

Näin saat mieltäsi painavat työt tehtyä, ohjelman katsottua ja kaupan päälle erittäin tyytyväisen mielen!

Näin siivoat sähköpostisi! Katso ohjeet.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat