Ei mikään bussiparaati – HJK:n pudottanut kohuseura juhli Mestarien liiga -paikkaansa hurjalla tavalla

Maineikas Belgradin Punainen tähti on juhlinut tiistai-iltana varmistamaansa paikkaa jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheessa kohauttavalla tavalla. Bussiparaatin sijaan seura on ottanut ilon irti tankkiparaatilla.

MAINOS

Mestarien liiga -paikat ratkeavat

Viimeiset Mestarien liiga -paikat ratkeavat keskiviikkona 28.8. Karsintaottelut C Morella klo 21.45 alkaen.

C Moren sivulle pääset tästä

Punaisen tähden pahamaineiset fanit nostattivat kohua ja parranpärinää jo ennen ottelua järjestämällä seuran kotiareenan pihalle tankin. Kyseinen T-55 on yksi tuhansista tankeista, jotka palvelivat Jugoslavian armeijaa vuosikymmenten ajan – mukaan lukien 1990-luvun sodat.

Nyt tuolle sotilaallisesta käytöstä poistetulle tankille on saatu juhlavaa käyttöä, sillä Punaisen tähden pelaajat ja fanit ovat juhlineet Mestarien liiga -paikkaa sen kyydissä.

Tankki kulki pitkin Belgradin katuja kyydissään faneja ja osa pelaajista. 

Aiemmin HJK:nkin tieltään Mestarien liigan karsinnoissa raivannut Punainen tähti ylsi Mestarien liigan lohkovaiheeseen päihittämällä viimeisellä karsintakierroksella sveitsiläisen Young Boysin. Otteluparin yhteismaalit jakautuivat 3–3, mutta Punainen tähti eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin – se oli tehnyt kaksi vierasrysää Young Boysin yhtä vastaan.

Lähde: AP

Lue myös:

    Uusimmat