Mainos

”Ei meikkiä, ei kuvankäsittelyä!” – uhkea malli jakoi paljastavia kuvia Instagramissa

30-vuotias Denise Bidot ei ennen uskaltanut olla shortseissa, koska hänen reisiensä väliin ei jää rakoa. Nyt nainen on muuttanut tapojaan. 

30-vuotias Denise Bidot on pluskokoinen malli. Nykyisin kehoaan rakastava Bidot ei aina tuntenut oloaan hyväksi kehossaan, kertoo Huffington Post.

– Olin ennen niin kriittinen itseäni kohtaan ja yliajattelin kaiken, myös (Instagram-)postaukseni, Bidot kirjoitti.

Lopulta hän ymmärsi, ettei voi jatkaa elämäänsä itseinhon vallassa. Bidot julkaisi itsestään kokoelman alusvaatekuvia.

– Tajusin, että jos en opi rakastamaan itseäni, kukaan ei koskaan saa tuntea tai rakastaa todellista minua. Tässä siis olen, ilman Photoshoppia, en välitä...

Toisessa otoksessa Bidot paljastaa vatsansa shortsit jalassaan. Nainen ei vuosiin kestänyt edes ajatusta kummastakaan: shortseissa hän ei voinut olla, koska hänen reisiensä väliin ei jää rakoa, ja vatsassaan hänellä on raskausarpia.

Myöhemmin Bidot esiintyi alushoususillaan kuvassa, jonka kuvateksti julisti ”ei meikkiä, ei filtteriä, ei kuvankäsittelyä”.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Kieltäydyn olemasta ilkeä itselleni ja kieltäydyn piilottamasta asioita, jotka yhteiskunta on määritellyt vioiksi, Bidot julkisti.

Kesäkuussa 2016 Bidot aloitti ”ei ole väärää tapaa olla nainen” -nimisen kampanjan, joka on samalla hänen vaatebrändinsä nimi. Hän myöntää, että matka itsensä rakastamiseen on vasta alussa – mutta ainakin hän on matkalla.

Ihastuttavaa mallimaailman meininkiä videolla:


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.