Ei herkkähermoisille: keihäänheittäjä Oliver Helander julkaisi karun videon olkapäänsä rikkoneesta heitosta

7:00
Oliver Helander oli Tulosruudun Viikon vieraana joulukuussa.

Keihäänheittäjä Oliver Helander on julkaissut onnistuneen olkapääoperaation jälkeen rajun videon heitosta, jossa hänen oikea olkapäänsä pyörähti ikävällä tavalla ympäri kaatumisen jälkeen.

Helander loukkaantui kesäkuussa 2018, kun hän kaatui heittonsa jälkeen kotikaupunkinsa Raaseporin Tähtikisoissa.

Aluksi näytti, että hurjasta vääntymisestä huolimatta olkapää säilyi kuta kuinkin ehjänä, mutta kun vamma jatkoi vaivaamistaan seuraavanakin kesänä, Helanderin oli pakko mennä leikkaukseen.

Nyt olkapää on taas puhdistusleikkauksen jälkeen parempi. Edessä on kuukauden kuntoutus, jonka jälkeen Helander voi jatkaa täysipainoista harjoittelua.

– Onnistunut operaatio! Suuri kiitos Harri Heliölle, joka operoi oikean olkapääni tänään, Helander kirjoitti Instagramiin torstaina.

– En ole pystynyt heittämään keihästä tai palloa ilman kipua viime syksyn jälkeen, joten tuntui, että oli aika tehdä asialle jotain. Toivottavasti tämä toimenpide auttaa, ja voin näyttää kunnolla, mitä minulta löytyy! Helander uhkui.

Samalla hän julkaisi Instagram-päivityksessään videon, jossa näkyy hurja tilanne kokonaisuudessaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja