Ei enää jäykkiä kypäräkampauksia – lue vinkit kuivashampoon käyttöön

Kuivashampoosta on paljon muuhunkin kuin pelastamaan venähtäneen pesuvälin aiheuttamat rasvaiset hiukset. Oikein käytettynä se on todellinen monitoimituote!

Beauty High -nettisivu listasi monipuoliset käyttötavat suosikkituotteelle, kuivashampoolle.

Antaa tukea ilman jämähtänyttä vaikutelmaa

Hiusstylisti Michael Shaun Corby yhdistää kuivashampoon ja hiuslakan. Hän kertoo, että suihkuttamalla vuorotellen kuivashampoota ja hiuslakkaa, hiuksiin tulee todella ilmava rakenne. Pelkkä hiuslakka saa tukan joskus koppuraiseksi, mutta kun mukana on kuivashampoota, ei lakkaa tarvitse laittaa niin paljon, että hiukset jämähtävät yhdeksi klimpiksi.

Tukee kampausta

Kun hiuksissa on tukeva rakenne, kampaukset kestävät huomattavasti pidempään ja sitä tukevat pinnit pysyvät hyvin paikoillaan.

Piilottaa tyvikasvun

Vaaleiden hiusten tummaa tyvikasvua voi häivyttää kuivashampoolla. Tämän kikan kanssa tosin kannattaa olla varovainen, sillä liika kuivashampoo saattaa näyttää hilseeltä. Tämä toimii parhaiten, jos tyvikasvun ja värjätyn hiuksen välillä ei ole valtavaa eroa.

Tuuheuttaa

Erityisesti suoristettu tai luonnostaan suora ja hyvin liukas tukka menee välillä aivan päätä myöten. Kuivashampoo kohottaa tyveä helposti, joten säästyt tupeeraamiselta.

Estää kiharoita tarttumasta yhteen

Kihartimella tehdyt kutrit jäävät välillä selkeiksi osioiksi, vaikka kiharoita harjaisi auki huolellisesti. Luonnolliset ja tuuheat kiharat syntyvät, kun kihartamisen jälkeen hiuksiin suihkuttaa kuivashampoota ja harjaa tukan auki vasta sen jälkeen.

Lähde: Beauty High

Lue myös:

    Uusimmat