Eeva: Satu Taiveaho kertoo salamarakkaudesta Ville-rakkaansa kanssa: "Olen kaivannut rinnalleni puolisoa, joka on vahvasti läsnä minun ja lasten arjessa"

Satu Taiveaho puhuu erostaan Antti Kaikkosen kanssa 1:31
Satu Taiveaho kertoi erostaan Antti Kaikkosen kanssa Villa Hintikka -sarjassa

Satu Taiveaho puhuu Eeva-lehdessä puolisostaan.

Sdp:n entinen kansanedustaja Satu Taiveaho avioitui elokuussa puolisonsa Ville Virtasen kanssa. Pariskunta tapasi syksyllä 2019 ja kihlautui saman vuoden joulukuussa. Tuolloin Taiveaho lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvan kihlasormuksestaan ja kihlattunsa kädestä, johon on tatuoitu Satu Kirsikka -nimi.

Neljä kuukautta naimisissa ollut Taiveaho kertoo tuoreessa Eeva-lehdessä Virtasen olleen juuri sellainen kumppani, jonka hän oli toivonut kohtaavansa. 

– Naimisiinmeno on meille lupaus pysyä toistemme rinnalla. Se tuo turvaa koko perheellemme ja kertoo myös lapsille sen, että teemme kaikkemme onnistuaksemme tässä ja olemme sitoutuneet elämään perheenä.

Parin uusperheeseen kuuluu Taiveahon kaksi sijaislasta ja Virtasen neljä lasta, joista kolme asuu jo omillaan. Eevan haastattelussa nainen kertoo, että hänen on ollut helppo luoda suhde lapsiin. 

– Varmasti asiaan vaikuttaa sekin, että omat lapseni eivät ole biologisia jälkeläisiäni. Otan suojiini jokaisen lähelleni tulevan lapsen.

– Tuntuu valtavan hyvältä, että Ville on ottanut myös minun lapseni niin suurella rakkaudella vastaan. Hän kohtelee kaikkia lapsiamme tasa-arvoisesti ominaan. Olen kaivannut rinnalleni puolisoa, joka on vahvasti läsnä minun ja lasten arjessa.

Satu Taiveaho oli kymmenen vuotta naimisissa puolustusministeri Antti Kaikkosen kanssa. Pari ilmoitti erostaan syyskuussa 2018 ja jätti toisen vaiheen avioerohakemuksen helmikuussa 2019. Ex-parilla on kaksi sijaislasta. Eron jälkeen Taiveaho seurusteli lyhyen aikaa liikemies Marko Torppalan kanssa. Pari erosi kesällä 2019.

Taiveaho toimi vuosina 2003-2011 Sdp:n kansanedustajana. Nykyisin hän toimii Suvanto ry:n toiminnanjohtajana. Myös Ville Virtanen on toiminut Sdp:n kaupunginvaltuutettuna Haminassa.

Lue myös:

    Uusimmat