Avioeroa hakevalta Antti Kaikkoselta koskettavat sanat puolisolleen: "Satu, iso ja lämmin kiitos Sinulle kaikesta"

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kaikkonen on kommentoinut hänen ja vaimonsa Satu Taiveahon tänään jättämää avioerohakemusta Facebookissa. Taiveaho tiedotti asiasta aiemmin iltapäivällä omalla tilillään.

– Kyse ei ole hetken mielijohteesta, vaan tämä on pitkän harkinnan tulos, Kaikkonen kirjoittaa.

Kaikkonen muistelee, että pariskunnan kaksitoista vuotta kestäneen suhteen aikana on ollut paljon ilon ja surun hetkiä, "myötä- ja vastamäkiä". Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2008.

– Arvaan, että tämä tieto on ikävä uutinen monelle, jotka ovat niitä kanssamme eri tavoin myötäeläneet. Toivomme kuitenkin ymmärrystä ratkaisullemme. Voin vakuuttaa, että emme ole luovuttaneet helpolla, vaan aina yrittäneet jatkaa yhdessä eteenpäin.

Kaikkonen ja Taiveaho ovat kasvattaneet kahta sijoitettua lasta, ja niin he aikovat tehdä jatkossakin.

– Erosta huolimatta tulemme huolehtimaan, että heillä on kaikki hyvin. He ovat meille hyvin rakkaita, ja jatkoaskelia teemme heidän etuaan silmällä pitäen, Kaikkonen sanoo.

Kaikkonen toteaa monen joutuvan elämässään avieron kanssa tekemisiin, joko oman tai läheisen. Hän painottaa erojen tuskin koskaan olevan helppoja, kuten tässäkin tapauksessa.

– Takki on juuri nyt aika tyhjä, enkä pysty nyt viisaita sanoja oikein sen enempää löytämään.

– Mutta Satu, iso ja lämmin kiitos Sinulle kaikesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja