Eemeli Suomella hirmuilta, Tuomas Kiiskinen palasi tyylillä – katso illan SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Tappara - Ilves 5:57
Videolla maalikooste ottelusta Tappara-Ilves.

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella ohjelmassa oli kuusi ottelua.

Helsingissä IFK jätti Kärpät tylysti nollille loppuluvuin 2–0. Isännillä maalinteossa onnistuivat Eetu Koivistoinen ja Roni Hirvonen.

Tappion lisäksi Kärpät koki kaksi karua takaiskua, kun sen ykkösmaalivahti Joel Blomqvist ja kultakypärä Teemu Turunen loukkaantuivat ottelun tuoksinassa.

Maalikooste, HIFK–Kärpät:

Maalikooste: HIFK - Kärpät 4:35

Raumalla Lukon maalivahdin Artjom Zagidulinin nollaputki katkesi hieman yli 200 minuutin jälkeen, kun HPK:n Aleksi Mustonen ohitti hänet. Taisto ratkesi lopulta voittomaalikilpailussa, kun HPK:n tähtihyökkääjä Michael Joly heilutti maaliverkkoja. HPK:lle 2–1-voitto.

Maalikooste, Lukko–HPK:

Maalikooste: Lukko - HPK 2:58

Lahdessa illan ainoasta osumasta vastasi Roope Talaja, joka osui kolmannen erän loppuhetkillä. Ässille 1–0-vierasvoitto Pelicansista.

Maalikooste, Pelicans–Ässät:

Maalikooste: Pelicans - Ässät 1:33

Tampereella Antti Pennanen teki debyyttinsä Ilveksen luotsina paikallisottelussa Tapparaa vastaan. Pennasen Ilves-aikakausi käynnistyi voitolla, kun tupsukorvat olivat parempia lukemin 4–1.

Illan ykkösnimi oli Eemeli Suomi, joka nakutti peräti tehot 1+3.

Maalikooste, Tappara–Ilves:

Turussa KalPa oli tyly vieras, kun se jätti TPS:n jalkoihinsa lukemin 0–4. Vierailta esillä oli Tuomas Kiiskinen, joka palasi kehiin kahden ottelun poissaolon jäljiltä. Kiiskinen paukutti illan TPS-kamppailussa tehot 2+1.

Maalikooste, TPS–KalPa:

Maalikooste: TPS - KalPa 3:48

Lappeenrannassa SaiPa ja KooKoo kävivät melkoista kissa ja hiiri -leikkiä. Ratkaisu syntyi jatkoajalla, kun Heikki Liedes laukoi 4–3-maalin KooKoolle.