Edwin van der Sarin tilassa positiivinen käänne

Edwin van der Sar on päässyt pois tehohoidosta. Maalivahtilegenda on edelleen sairaalahoidossa saatuaan aivoverenvuodon lomamatkallaan Kroatiassa heinäkuun alussa.

Van der Sar, 52, siirrettiin Kroatiasta hoidettavaksi kotimaahansa Hollantiin viime viikolla. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen tilansa parantumisesta poseeratessaan kuvassa vaimonsa Annemarien kanssa.

– Haluamme kiiittää kaikkia tukiviesteistä. Voin jakaa ilouutisen, että en ole enää tehohoidossa. Olen kuitenkin edelleen sairaalassa. Toivottavasti pääsen kotiin ensi viikolla ja pystyn ottamaan seuraavan askeleen kuntoutuksessani, van der Sar iloitsi päivityksessään.

Van der Sar pelasi kuusi vuotta Manchester Unitedin maalivahtina voittaen neljä Valioliigan mestaruutta ja kerran Mestarien liigan. Hollantilainen edusti pelaajana myös Ajaxia, Juventusta ja Fulhamia.

Van der Sar nosti Mestarien liigan pokaalia myös Ajaxin kanssa vuonna 1995. Hän jätti tehtävänsä amsterdamilaisseuran toimitusjohtajana kauden 2022-2023 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat