Edis Tatli kohtasi lauantain vastustajansa punnituksessa – kaksikko tuijotti toisiaan intensiivisesti: "Tämä tilaisuus on käytettävä"

Edis Tatli vastustajastaan: Vaarallinen kaveri, tarkkana pitää olla 3:25
Videolla Edis Tatlin mietteitä yön ottelusta.

Nyrkkeilijä  Edis Tatli kohtaa lauantaina New Yorkissa Madison Square Gardenissa Teofimo Lopezin. Valmentaja Pekka Mäen mukaan suomalainen selvitti punnituksen helposti.

31-vuotiaan Tatlin painoksi merkittiin perjantaina 61,1 kiloa, vastaan asettuvalle 21-vuotiaalle Lopezille vaaka näytti 61,2 kiloa. Kaksikko tuijotti punnituksessa toisiaan pitkään. Tatli on kuvassa selkeästi lauantaista vastustajaansa pidempi.

Suomalaisnyrkkeilijä julkaisi Instagram-tilillään kuvia kaksikon intensiivisestä tuijotushetkestä keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

Tatli on juhlinut ammattilaiskehissä voittoa huimat 31 kertaa. Lauantain vastustajalla on voittanut kaikki 12 ammattilaisotteluaan. Molemmilla on kymmenen tyrmäystä.

Tatli matkusti tiimeineen Yhdysvaltoihin jo alkuviikosta. Valmentaja Pekka Mäen mukaan valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin.

– Edis on hyvällä mielellä, ja painot hoituivat helposti. Nyt hyvät unet alle, ja lauantaina on kaikki pelissä. Tämä tilaisuus on käytettävä, Mäki sanoi perjantaina tiedotteessa.

Tatli ja Lopez ottavat yhteen Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Pääottelussa yhdysvaltalainen Terence Crawford puolustaa WBO-liiton välisarjan maailmanmestaruutta, kun vastaan asettuu brittiläinen Amir Khan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juttua muokattu klo 10.40: Lisätty tieto Tatlin Instagram-päivityksen ajankohdasta.

Lue myös:

    Uusimmat