15 vuotta brittihovia palvellut kokki kertoo kuninkaallisten ruokailutottumuksista.
Brittihovin entinen yksityiskokki Darren McGrady paljastaa kuninkaallisten ruokailutottumuksia tuoreessa haastattelussa.
McGrady työskenteli kuningatar Elisabetin palveluksessa 15 vuoden ajan ja kertoo tuona aikana oppineensa kuninkaallisen perheen kulinaristiset tavat.
McGrady sanoo, että vaikka kuninkaalliselle perheelle kokkaaminen saattoi olla valtava operaatio, niin itse edesmennyt kuningatar Elisabet oli varsin vaatimaton muun muassa aamiaisen suhteen.
– Kuningattaren aamiainen tarjoiltiin aamulla yhdeksältä hänen huoneeseensa. Hän nautti Kelloggsin Special K -muroja Tupperwaren muovikulhosta, vaikka käytössä olisi ollut 20 kokkia valmistamaan mitä tahansa, McGrady nauraa.
Illallisella kuningatar suosi lähituotettua ruokaa, kuten Sndringhamin kirjolohta, tai hirvenlihaa. Myös Balmoralin metsäkana kuului monarkin suosikkeihin.


