Mainos

Edellisestä kerrasta 15 vuotta – miten uskaltaisin lähestyä naista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Tokko tätä kukaan lukee, mutta... Miten lähestyä naista? Siitä on kohta 15 vuotta, kun edes kättäpäivää on tohtinut sanoa", kyselee nimimerkki ikuinen_sinkku.

Näin naiset vastasivat

"Riippuen tilanteesta voit lähestyä naista eri tavoin. Kokeile vaikka aloittaa keskustelu rennolla tavalla etsien jotakin yhteistä puhuttavaa. Tämä voi olla höpsö esimerkki, mutta vaikka ruokakaupassa voit aloittaa keskustelun jostain reseptistä. Kaikesta voi aloittaa keskustelun ja huomata nopeasti, syntyykö keskustelua helposti. Jos tuntuu synkkaavan, kannattaa rohkeasti pyytää naiselta vaikka puhelinnumeroa tai ehdottaa kahville menemistä. Et voi menettää mitään ja jos teillä tuntuu synkkaavan, voit hyvinkin saada positiivisen vastauksen."
– 25, sinkku

"Jos siitä todella on 15 vuotta, kun olet viimeksi naiselle puhunut, niin ei varmaan ole helppoa aloittaa nytkään. Kokeile jollain helpolla "moi"-tyyppisellä lausahduksella. Mitään hirveää kikkailua ei kannattane harrastaa tuolla kokemuksella. Ehkä nettideittailu voisi olla helppo alku sinulle?"
– 31, sinkku

"Vaikka se joskus siltä saattaa vaikuttaakin, naisille puhuminen ei ole rakettitiedettä. Jos et halua olla seuraaviakin 15 vuotta hiljaa, kannattaa ihan rohkeasti rikkoa jää. Älä ajattele liikaa mitä sanoa, miten käyttäytyä tai millä tavoin puhua, vaan toimi!"
– 26, avoliitossa

"Hei ikuinen sinkku! Kysymyksesi alkuosa haisee itsehalveksinnalta ja siltä, että olet pettynyt niin monesti, ettet jaksa yrittää. Et usko, että edes anonyymi raati välittäisi sinusta ja kysymyksestäsi. Tunnut olevan varma siitä, ettei mitään kivaa ole tulossa sinun suuntaasi. Se tuntuu kipeältä.

Oletko kokeillut nettideittailua? Monet tuttavani ovat käyneet treffeillä Tinder-sovellusta käytettyään. Jos tämä ei ole juttusi, ehdotan uutta harrastusta, koska niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, ihmisiä tapaa helposti harrastuksissa, harrastus on yhteinen puheenaihe ja helppo tapa aloittaa ystävyys. Ehkä joku viikonloppukurssi olisi helppo alku?

Kysy myös itseltäsi, mikset ole 15 vuoteen uskaltanut lähestyä naista. Oletko ujo, onko itsetuntosi matala vai mistä on kyse? Minkään maailman Tinderit tai harrasteet eivät korjaa vaikkapa itsetuntoa hetkessä, joten ihan aluksi lähtisin miettimään rehellisesti ja avoimesti, millaiset asiat sinua estävät ottamasta kontaktia muihin. Onko terapia sinulle kirosana? Jos on, ehkei pitäisi: ulkopuolinen näkee asiat usein selkeämmin ja osaa neuvoa. Jos tuntuu, ettet kykene menemään vastaanotolle, auttaisiko esimerkiksi Apua.info tai Tukinet.net?"
– 30, parisuhteessa


Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.