Ed Sheeran paljastaa, miksei hänellä ole ollut matkapuhelinta yhdeksään vuoteen

Brittiartisti Ed Sheeran on ollut ilman matkapuhelinta vuodesta 2015 alkaen. 

Brittiartisti Ed Sheeran, 33, kertoi 5. kesäkuuta Therapuss with Jake Shane -keskusteluohjelmassa hankkiutuneensa eroon matkapuhelimestaan lähes 10 vuotta sitten. 

– Minulla ei ole ollut puhelinta sitten vuoden 2015, Sheeran paljasti. 

Asia selvisi, kun Sheeran tarjoutui antamaan juontaja Jake Shanelle sähköpostiosoitteensa puhelinnumeronsa sijaan. 

Sheeran kertoi, että vasta hiljattain hänen tiiminsä antoi hänelle puhelimen tilanteita varten, joissa se on tarpeen.

– Minulla on (puhelin) videojuttuja varten, jotka sitten menevät sosiaaliseen mediaan, mutta se ei ole aktiivisesti toimiva puhelin, Sheeran selvensi. 

Sheeran kertoi, että hän päätti luopua puhelimesta joulukuussa 2015 tajuttuaan, kuinka monta yhteystietoa hänellä oli vielä tallessa ajalta ennen kuin hänestä tuli kuuluisa. 

– Minulla oli sama numero muistaakseni 15-vuotiaasta asti. Kun tulin kuuluisaksi, minulla oli puhelimessani 10 000 yhteystietoa, jotka vain…ihmiset vain tekstasivat koko ajan. Olin vain jatkuvasti yhteydessä moniin ihmisiin, Sheeran kertoi. 

Hän koki painetta tekstiviesteistä ja joskus siitä, ettei vastannut ajoissa. Hän kokee, että puhelimien takia kaikki odottavat, että ihmiset vastaavat heti, ja jos ei vastaa, se on epäkohteliasta. Joskus hän ei pystynyt vastamaan esimerkiksi kiireen takia, ja sitten, kun hän vastasi, hän tajusi olevansa monessa kymmenessä keskustelussa yhtä aikaa. 

– Olin vain menettämässä tosielämän vuorovaikutuksen, joten hankkiuduin eroon (puhelimestani), hankin iPadin, siirsin kaiken sähköpostiin, johon vastaan kerran viikossa, Sheeran selvensi. 

Tämän viestintämenetelmän ansiosta hän saa paremmin rajoitettua aikaansa sen sijaan, että tekstailisi ihmisille koko päivän. 

Sheeran on tunnettu muun muassa kappaleistaan Shape Of You, Shivers ja Bad Habits.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat