Ed Sheeran rakennutti tiluksilleen oman hautapaikkansa: "Ihmisten mielestä se on todella outoa ja sairasta"

Ed Sheeran paljasti taannoin antamassaan haastattelussa rakentaneensa viimeisen leposijansa valmiiksi.

Artisti Ed Sheeran antoi GQ-lehden haastattelussa vahvistuksen huhuille, joiden mukaan laulaja olisi rakentanut Englannissa sijaitseville tiluksilleen oman hautapaikkansa.

Muun muassa Shape of You -kappaleestaan tunnettu Sheeran kertoi lehdelle, että hautapaikka löytyy hänen ikiomasta kappelistaan. Laulaja halusi kertomansa mukaan paikan, jossa voi sekä surra menehtyneitä läheisiä että järjestää esimerkiksi ystävien hääjuhlia, ja kappeli oli vastaus tähän.

Kappelin valmistuttua Sheeran piti paikkaa niin kauniina, että halusi tulla jonain päivänä haudatuksi sinne. Samalla laulaja ajatteli, että hänen jälkikasvunsa voisi saapua kappeliin muistelemaan häntä.

– (Hautapaikka) on reikä, joka on kaivettu maahan ja sen päällä on vähän kiveä. Kun koittaa päivä jolloin kuolen, pääsen sinne, Sheeran kertoi haastattelussa.

– Ihmisten mielestä se on todella outoa ja sairasta, mutta minulla on ollut ystäviä, jotka ovat kuolleet ilmaisematta tahtoaan, jolloin kukaan ei tiedä mitä tehdä, hän jatkoi.

Sheeran on naimisissa Cherry Seabornin, 31, kanssa, ja heillä on kaksi tytärtä: vuonna 2020 syntynyt Lyra ja vuonna 2022 syntynyt Jupiter.

Lue myös:

    Uusimmat