Mainos

Ed Sheeran joutui Lady Gagan fanien kiusaamaksi – Gagalta suorasanainen puolustus

Ed Sheeran joutui Lady Gagan fanien kiusaamaksi Twitterissä. Nyt Gaga puolustaa artistia Instagramissa. 

Ed Sheeran joutui Lady Gagan fanien kiusaamaksi jo alkuvuodesta. Tuolloin Ed Sheeran totesi radiohaastattelussa, että hän ei halua olla artisti, joka tekee kaksi menestyksekästä albumia ja tuntee olonsa uskomattoman hyväksi.

– Haluan oppia kuuntelemaan ihmisiä tai päädyn artistiksi, joita tekin olette haastatelleet viime vuosina. Heistä on tullut supestaroja ja yhtäkkiä he kokevat tietävänsä kaiken. Ja pian he eivät olekaan enää mitään, Sheeran sanoi haastattelussa nimeämättä ketään. 

– En halua esiintyä Super Bowlissa suurimman menestykseni jälkeen vain todistaakseni, että olen vielä olemassa ja tärkeä, Sheeran jatkoi. 

Gagan fanit kokivat, että Sheeran puhuu nimenomaan Lady Gagasta. Sheeran itse kiisti väitteet, mutta vahinko oli jo ehtinyt syntyä ja artisti joutuikin Gagan fanien syytöksien kohteeksi Twitterissä. 

Tällä viikolla Sheeran kertoi The Sunin haastattelussa huonoja uutisia 19,2 miljoonalle Twitter-seuraajalleen. Hän paljasti, että on jättänyt Twitterin käyttämisen kokonaan kiusaamisen vuoksi. 

– Olen lopettanut Twitterin käytön kokonaan. En enää pysty lukemaan saamiani viestejä. Ihmiset kirjoittavat siellä todella ilkeitä asioita. Yksikin kommentti voi pilata päiväsi. En käsitä, miten ihmiset voivat inhota minua niin paljon, 26-vuotias artisti sanoi. 

Hänen Twitter-tiliään päivitetään yhä, mutta mies on ulkoistanut sen hänen managerititiimilleen. 

Pian The Sunin haastattelun jälkeen Lady Gaga ylisti Sheerania Instagramissa julkaisemalla yhteiskuvan heistä. Kuvan yhteydessä Gaga ilmaisi kantansa nettikiusaamiseen. 

– Kuinka suurenmoisen lahjakas artisti Ed Sheeran onkaan! Rakastan häntä. Hän ansaitsee kaiken kunnioituksen, niin kuin kaikki ihmiset ansaitsevat. Toivon, että jokainen ihminen olisi positiivinen netissä ja loisi osaltaan online-yhteisöä, joka on ystävällinen eikä vihamielinen. Kenenkään ei ole syytä murentaa taiteilijaa yksinkertaisesti siksi, että hän menestyy. Tehkää töitä entistä kovemmin ollaksenne ystävällinen jokaiselle. Tämän pitäisi olla jokaisen velvollisuus tässä ihmiskunnassa, Gaga kirjoitti. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja