Drew Barrymoren vihkipaikka aiheuttaa harmia tähdelle

Charlien enkelit -elokuvistakin tutulla Drew Barrymorella on vaikeuksia saada luksustaloaan kaupaksi.

Toukokuussa miljoonatalonsa myyntiin laittanut näyttelijä Drew Barrymore tavoitteli isohkoa voittoa talokaupoistaan. Barrymore on joutunut kuitenkin monen muun julkkiksen tavoin taipumaan ja alentamaan roimasti talosta pyytämänsä hintaa.

Barrymore meni Monteciton talossaan naimisiin aviomiehensä Will Kopelmanin kanssa, mutta kauniista muistoista huolimatta talo päätyi myyntimarkkinoilla. Toukokuussa Barrymoren hintalappu talolle oli 5,8 miljoonaa euroa (tämänhetkisen kurssin mukaan), nyt talon saisi omakseen 5,2 miljoonalla eurolla. Barrymore osti talon vuonna 2010 vain 4,4 miljoonalla eurolla, joten edelleen tähti toivoo tekevänsä voittoa.

LUE MYÖS:

Montecito on julkkisten suosima asuinalue, mutta myyntihinnat ovat viime aikoina hiipuneet ja muillakin montecitolaisilla on vaikeuksia päästä taloistaan eroon toivomallaan hinnalla.

Barrymoren myynnissä oleva, vuonna 1937 rakennettu kaksikerroksinen talo sijaitsee vajaan hehtaarin kokoisella tontilla ja neliömetrejä talosta löytyy reilut 550. Luksustalossa on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta sekä vieraille oma talonsa.


MYÖS NÄILLÄ JULKKIKSILLA ON VAIKEUKSIA MYYDÄ TALOAAN:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja