Drag queen esitti taaperon pyynnöstä suositun lastenlaulun – videoon hullaannuttiin Twitterissä

2:03
Hittimusikaalin drag-queenit hehkuttavat: Miehisyyteni on lisääntynyt roolin myötä.

Amerikkalaismies toteutti pienen pojan toiveen drag show'nsa aikana esiintymällä lastenlaulun tahtiin. Esityksestä tuli heti jättimenestys, jonka avulla mies toivoo muuttavansa ihmisten ennakkoluuloja erilaisia ihmisiä kohtaan, kertoo NBC News.

Marti Gould Cummings on tottunut esiintyjä, sillä hän on luonut uraa esiintyvänä artistina jo teini-ikäisestä lähtien. Hän on esiintynyt drag queeninä jo vuosikymmenen ajan New York Cityssä ja alkoi vastikään esiintyä drag-brunssilla paikallisessa ravintolassa.

Drag queenin mukaan yleisössä on usein lapsia, mutta tavallisesti he käyttävät elektronisia laitteitaan, eivätkä kiinnitä itse esitykseen kovinkaan suurta huomiota.

– Tänä lauantaina päätimme tehdä niin sanotun drag-ruletin, eli yleisö sai päättää kappaleet, joiden tahdissa esiinnymme improvisoiden, Cumming selventää.

Lapsen sympaattinen kappalevalinta

Kokenut ja näyttävä drag queen oli tapansa mukaan esiintymässä ravintolassa New Jerseyssä, kun hän kohtasi ehkä kaikkein innokkaimman faninsa koskaan: 2–vuotiaan pikkupojan.

– Kysyin pojalta, mitä hän haluaisi nähdä esitettävän, sillä hän oikeasti huomioi minut, kun tulin heidän pöytäänsä, Cummings perustelee valintaansa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Taapero toivoi kuulevansa Baby Shark -lastenlaulun. Pojan ja myöskin muun yleisön suureksi onneksi kappale löytyi nopeasti ja se päätyi osaksi drag queenin esitystä. Poika oli haltioissaan: hän taputti käsiään koko kappaleen ajan ja selvästi nautti esityksestä.

Videosta jättimenestys – mukana myös soraääniä

Cummingsin esitys videoitiin, ja mies lisäsi videon seuraajiensa nähtäville Twitterissä ja Instagramissa. Videosta tuli heti jättimenestys – se on kerännyt liki 700 000 näyttökertaa vain kahdessa päivässä.

Videota kommentoitiin ihailevaan sävyyn ja some-käyttäjät jakoivat hyvän mielen videota ystäviensä kesken.  

– Niin monet ihmiset ovat vastanneet videoon niin suurella rakkaudella, Cummings kertoi NBC Newsille.

– Internet voi olla ikään kuin vessanpönttö negatiivisuudelle, myrkylliselle käytökselle sekä väärälle tiedoille, joten tuntuu uskomattomalta olla osa tätä hetkeä, kun internetiä käytetäänkin ilon ja rakkauden levittämiseen, hän lisäsi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs Twitter-käyttäjä kyseenalaisti drag queenin toiminnan kysymällä, millainen paikka sallii lapsille tuonkaltaisen brunssin. Cummings ei jäänyt sanattomaksi, vaan laukoi kommentoijalle napakasti takaisin.

– Paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Paikka, jossa levitetään ilosanomaa ja jonne ei sallita vihapuhetta, Cummings vastasi vihakommenttiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lapsenmielisyys kunniaan

Cummings kertoo NBC Newsille, että drag show’t ovat oikein sopivia myös lapsille, sillä he eivät tuomitse. Miehen mukaan lapset eivät ole kiinnostuneita siitä, miten ihminen on pukeutunut vaan siitä, miten tämä esiintyy.

– Olisi mukavaa, jos me aikuiset löytäisimme välillä sisäisen lapsemme ja olisimme sallivampia toisiamme kohtaan, Cummings toivoo.

Mies on myös poliittisesti aktiivinen, ja haluaa toiminnallaan muuttaa ihmisten ennakkoluuloja, jotka liittyvät sukupuoliroolitteluun ja drag queen -kulttuuriin.

– Meidän on käytettävä ääntämme ja vietävä viestiä eteenpäin. Olemme päässeet jo pitkälle, mutta meillä on vielä pitkä matka edessämme, drag queen päättää. 

Lähde: NBC News, Marti Gould Cummingsin Instagram- ja Twitter-sivu

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja