Mainos

Donald Trump pilkkasi Oprahia – uhkaili tv-persoonaa likaisella presidenttikisalla

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tylyttää jälleen arvostelijoitaan Twitterissä.

Donald Trump tunnetaan tavastaan kirjoittaa Twitteriin kohua herättäviä kommentteja. Nyt presidentti on ottanut kohteekseen suositun televisiojuontaja Oprahin.

Oprah haastatteli 60 Minutes -keskusteluohjelmassa neljäätoista michiganilaista, joista puolet olivat Trumpin kannattajia ja puolet eivät. Haastattelu oli uusintakierros, jossa aiemmin syyskuussa haastatelluille ihmisille tehtiin tilannepäivitys. Televisiota paljon katsova Trump oli luonnollisesti ruudun äärellä, eikä innostunut näkemästään.

– Katsoin juuri hyvin epävarman Oprahin, jonka tunsin joskus hyvin, haastattelevan ihmisiä 60 Minutes -ohjelmassa. Kysymykset olivat puolueellisia ja faktat vääriä. Toivottavasti Oprah lähtee presidenttikisaan, jotta voin paljastaa hänen valheensa ja voittaa hänet, aivan kuten kaikki muutkin! Yhdysvaltojen 45. presidentti jatkoi loanheittoa sosiaalisessa mediassa.

Oprahin on huhuttu pyrkivän Yhdysvaltojen presidentiksi seuraavissa vaaleissa. Hän on yksi Yhdysvaltojen viihdealan vaikutusvaltaisimmista henkilöistä, mutta ilmaissut useaan otteeseen, ettei presidentin virka ole häntä varten, eikä pesti herätä kiinnostusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.