Dolph Lundgren julkaisi kuvan alligaattori käsissään – seuraajilta vihainen palautevyöry: "Jätä eläimet rauhaan!"

Näyttelijä Dolph Lundgren joutui kovan kritiikin kohteeksi uuden kuvansa myötä.

Toimintatähti Dolph Lundgren sai osakseen kovaa kritiikkiä, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitelee käsissään alligaattoria.

Kuva oli otettu Arnold Schwarzeneggerin 72-vuotissyntymäpäiviltä, joihin Lundgren otti osaa.

– Sanokaa hei minun pienelle ystävälleni, Lundgren kirjoitti kuvaan, viitaten Arpinaama-klassikkoelokuvaan.

Kuva alkoi kerätä nopeasti kriittisiä kommentteja. Lundgrenin seuraajat olivat huolissaan hänen pitelemästään alligaattorista, ja olivat sitä mieltä, että entisen Rocky-tähden kuuluisi jättää eläin rauhaan.

– Jätä eläimet rauhaan! Heidän häiritsemisessä kuvaa varten ei ole mitään hauskaa. Miltä sinusta tuntuisi, jos olisit krokotiili? Yksi käyttäjä kommentoi.

– Laita eläin alas, äläkä enää tee noin, toinen jyrähti.

– Tämä ei ole paras tapa ilmaista rakkautta eläimiä kohtaan. Jätä eläimet omiin oloihinsa, kolmas jatkoi samoilla linjoilla.

Lundgren julkaisi myöhemmin videovastauksen, jossa hän kommentoi saamaansa kriittistä palautetta.

– Kyseisen alligaattorin pelasti eräs eläinaktivistiryhmä ja koko juhla järjestettiin järjestön tueksi. Osa tuotoista meni tälle järjestölle ja Arnold on tukenut järjestöä monen vuoden ajan. Koitimme tehdä hyvää, joten olen pahoillani, jos jotkut teistä olivat harmistuneita, Lundgren selitti.

Lundgren tunnetaan parhaiten roolistaan Rocky IV -elokuvassa, jossa hän näytteli Neuvostoliittolaisnyrkkeilijä Ivan Dragoa. Hän palasi Dragon rooliin Creed II -elokuvassa viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat