Dolly Parton yllätti työntekijänsä iloisesti

Dolly Partonin omistaman Dollywood-huvipuiston työntekijät saivat iloisen yllätyksen.

Dolly Partonin omistaman Dollywood-teemapuiston emoyhtiö Herschend ilmoitti maksavansa kaikkien työntekijöidensä koulutus ja yliopistomaksut Grow U -nimisen opiskeluohjelman puitteissa, uutisoi Metro-lehti.

Lehden mukaan huvipuiston työntekijät ovat työsuhteensa aikana oikeutettuja opiskeluetuun riippumatta siitä, mitä työtä puistossa tekevät.

Dollywood-huvipuiston toimitusjohtaja kertoi, että opiskeluohjelma on heidän tapansa huolehtia työntekijöistään, ja että se hyödyttää myös huvipuiston asiakkaita.

Hän kertoi, että yksi Dollywoodin tärkeimmistä periaatteista on oppia lisää. huvipuiston opinto-ohjelma on kehitelty juuri tätä periaatetta ajatellen.

– Kun työntekijämme kehittyvät, se tekee puistosta ja työyhteisöstämme paremman paikan kaikille.

Herschend-yhtiön toimitusjohtaja kertoi tiedotteessaan, että ohjelmaan hyväksytään huvipuiston kaikki noin 11000 työntekijää. Hänen mukaansa yhtiö uskoo työntekijöiden henkilökohtaiseen, sekä ammatilliseen kasvuun ja sanoo, että heidän tulisi elää rakkaudella, eikä pankkilainoilla.

Dollywood teemapuisto sijaitsee Tennesseen itäosassa. Vuodesta 1986 puisto on ollut Dolly Partonin ja Herschend Family Entertainmentin omistuksessa.

Lue myös:

    Uusimmat