Dolly Parton nähtiin Playboyn kannessa vuonna 1978 – nyt 75-vuotias tähti puki ikonisen asun jälleen ylleen

Dolly Parton veti legendaarisen puputyttö-asun päälleen.

Ikoninen kantritähti Dolly Parton poseerasi vuonna 1978 Playboy-lehden kannessa. Legendaariseksi muodostuneessa otoksessa tähdellä oli yllään pupun korvat ja musta body. 

Partonin puoliso täytti juuri 79 vuotta ja hän päätti yllättää miehensä poseeraamalla samanlaisessa otoksessa uudelleen. Hän kertoi suunnitelmastaan Instagram-tilillään julkaisemalla videollaan.

– Ihmettelette varmaan miksi olen pukeutunut näin. On mieheni syntymäpäivät. Muistatteko, kun sanoin jonkin aikaa sitten, että poseeraan Playboy-lehdessä, kun olen 75-vuotias. Olen 75 eikä heillä ole enää lehteä, muusikko kertoo Instagram-tilillään. 

– Mieheni aina rakasti sitä kantta, joten päätin tehdä jotain joka ilahduttaisi häntä. Hän pitää minua edelleen 57 vuoden jälkeen kuumana, enkä aio saada häntä muuttamaan mieltään.

Parton antoi miehelleen lahjaksi taulun johon oli kiinnittänyt molemmat otokset – sekä 1978 että vuonna 2021 napsaistut kuvat. 

Myös näyttelijänä tunnettu Parton julkaisi ensimmäisen albuminsa jo vuonna 1967. Hänet muistetaan parhaiten vuonna 1974 julkaistusta Jolene-hitistä

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja