Diilissä kilpaileva Kalle kärsi vakavista terveysongelmista: "Välillä ambulanssi tuli hakemaan kotoa"

Diilissä kilpaileva Kalle kertoo, miksi lähti mukaan ohjelmaan.

Diilin uudella kaudella kilpaileva Kalle Ström kertoo MTV.fin haastattelussa kärsineensä vakavista terveysongelmista parin viime vuoden ajan. 

42-vuotias Ström sairastui sydänlihastulehdukseen kesällä 2016. Sairastumista seurasivat vakavat neurologiset häiriöt, jotka halvaannuttivat miehen välillä täysin. 

– Välillä ambulanssi tuli hakemaan kotoa, kun halvaantumisen vuoksi en pystynyt liikuttamaan kuin päätäni, Ström kertoo.

Strömin vointi vaihteli seuraavien puolentoista vuoden aikana. Pahimpina aikoina mielessä kävi jopa luovuttaminen.

– Kun häiriöt ja vapinat tulivat takaisin, tuntui, että tästä ei tule enää mitään. Varsinkin perheelle tämä oli raskasta, kun elämäni oli yhtä tunteiden vuoristorataa.

Vaikeuksistaan huolimatta Ström pyrki pysymään mukana työelämässä. Hän kertoo työnantajansa tukeneen parantumisprosessissa.

Pitkä sairausjakso päättyi viimein vuonna 2018. Ström kertoo saaneensa elämänilonsa takaisin, kun perheeseen syntyi kaksospojat.

Tervehdyttyään Ström päätti osallistua Diiliin, jotta saisi itseluottamuksensa takaisin.

– Luulin ennen, että kaikki yrittämisen arvoinen oli aina yliyrittämisen arvoista. Voi olla, että elämässä riittää, kun vaan jaksaa yrittää, hän sanoo.

Pitkän sairastelun vaikutukset näkyivät kuitenkin Diilin tehtävien suorittamisessa. Stressiä lisäsi entisestään, kun Strömin vaimo ilmoitti ensimmäisen tehtävän jälkeen hakevansa avioeroa. 

– Se sekoitti pakkaa aika lailla, Ström toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat