Diili-voittaja selvisi: "Ihan uskomatonta, että saadaan sinunlainen talentti mukaan"

Jaajo Linnonmaa ja Anni Ihamäki lopettivat Aamulypsy-radio-ohjelmassa – kaksikko muistelee yhteistä taivaltaan 12:58
Jaajo Linnonmaa ja Anni Ihamäki lopettivat Aamulypsy-radio-ohjelmassa – kaksikko muistelee yhteistä taivaltaan

Diili-ohjelman finaali esitettiin Nelosella maanantaina 12. kesäkuuta. Ohjelman neljännenn tuotantokauden voitti Aki Keskitalo.

Jaajo Linnonmaa julisti maanantai-iltana Diilin voittajaksi 38-vuotiaan helsinkiläisen hotellinjohtajan Aki Keskitalon.
Finaalissa operatiivisen johtajan paikasta Keskitalon kanssa taistelivat Wenla Väärälä ja Tiina Räisänen. Finalistien viimeisenä tehtävänä oli järjestää varainhankintatapahtuma, jolla kerättiin rahaa nuorten unelmiin. Jokaisen finalistin suoritus keräsi ohjelman neuvonantajilta Noora Fageströmiltä ja Toni Lähteeltä ylistystä.

- Aki, sinussa minulle isoin juttu on todella suurten kokonaisuuksien hallitseminen. Sä osaat jäsentää ne hirveän nopeasti ja sulla kynä sauhuaa saman tien. Sulla on myös älytön kontaktiverkosto, mutta sillä tavalla, että ne kaikki arvostaa sua ihan älyttömän paljon ja se on hyvin poikkeuksellista, Diilin neuvonantajana toimiva Toni Lähde ylisti Keskitaloa finaalissa.

- Kaikki haluaa tehdä sun kanssa yhteistyötä ja antaa sulle projektinjohtajuuden, koska he haluavat voittoon, toinen neuvonantaja Noora Fagerström lisäsi.

Linnonmaan paljastettua valinneensa Keskitalon operatiivisen johtajan tehtävään, tämä liikuttui kyyneliin ja kiitti vuolaasti koko johtoryhmää ja kilpakollegoitaan.

- Ihan hämmentyneenä. En ihan ymmärrä mitä tässä äsken tapahtui. Mä koen, että mulla on paljon enemmän työkaluja jatkossa eri tehtäviin. Tää on aidosti ollut sellainen Diilin mittainen oppikoulu, Keskitalo kommentoi.

- Ihan uskomatonta, että saadaan sinunlainen talentti mukaan meidän toimintaan. Mitä kaikkea me tullaankaan tekemään ja saavuttamaan. En malta odottaa meidän yhteistä matkaa, Linnonmaa huudahti voiton ratkettua.

Lue myös:

    Uusimmat