Diane Keaton paljastaa: Tällaista oli työskennellä elokuvalegenda Jack Nicholsonin kanssa

AVA Elokuvana nähdään perjantaina Diane Keatonin ja Jack Nicholsonin tähdittämä Jotain annettavaa.

Jotain annettavaa on romanttinen draamakomedia keski-ikäisestä ja tiukkapipoisesta Ericasta, jonka elämä kiepsahtaa ympäri, kun tytär tuo kotiin kuusikymppisen poikaystävän, häntäheikkimäisen Harryn.

Elokuvassa pääosia näyttelevät DianeKeaton ja JackNicholson. Ohjaaja NancyMeyers suunnitteli roolit juuri heille, mutta Twentieth Century Fox ei suostunut tuottamaan elokuvaa – yhtiön mukaan pääosanesittäjät olivat liian vanhoja.

Keaton on kertonut, että pelkäsi Jack Nicholsonin kanssa työskentelemistä etukäteen.

– En ollut nähnyt Jackia, olin vain kävellyt hänen ohitseen noin kaksi kertaa 25 vuoden aikana. En tiennyt, millainen hän olisi. Ajan kuluessa hänestä oli tullut enemmän kuin legenda, kuten tiedätte, Keaton on todennut.

– Hänestä oli tullut kansallinen aarre, minulle ei käynyt ihan niin, Keaton toteaa.

Hänen mielestään Nicholsonin kanssa työskenteleminen oli "kuin seisoisi Grand Canyonin reunalla".

– Hän on kuin jättimäinen, valtava rakennelma Hän on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Siltä se tuntuu. Uskon, että tämä johtuu siitä, miten Jack käyttää kieltä. Hän on kuin sanojen mestari, ja sanat rakastavat häntä.

Valmiina suutelemaan!

Elokuvassa Keaton ja Nicholson suutelevat. Keatonin mukaan Nicholson on hyvä suutelija.

– Minua ei haitannut, että jouduimme ottamaan monta ottoa, Nancy tykkää tehdä useita ottoja. Minun ei tarvinnut sanoa mitään, vain olla paikalla ja olla valmis runsaaseen suutelemiseen.

Elokuvan mainostettiin olevan ensimmäinen elokuva, jossa Keaton on alastomana. Todellisuudessa hän esiintyi yläosattomissa jo vuoden 1977 elokuvassa Etsin sinua Mr. Goodbar.


AVA/Maria Aarnio

Kuvat: Elokuvasta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja