Diana "menetti muotonsa" kaksosraskauden myötä – käyttää nyt korsettia 23 tuntia päivässä

Armeijassa työskennellyt Diana Ringo kertoo menettäneensä kurvinsa saatuaan kaksospojat kolme vuotta sitten. Nyt hän käyttää korsettia 23 tuntia vuorokaudessa.

Kolmen lapsen äiti Diana Ringo, 39, käyttää korsettia 23 tuntia vuorokaudessa. Nainen haluaa vakaasti säilyttää 45 sentin vyötärönsä, kertoo Mirror-lehti.

"Ennen en ollut tyytyväinen kehooni, koska olin lihava"

Armeijassa työskennellyt Ringo kertoo menettäneensä kurvinsa saatuaan kaksospojat kolme vuotta sitten. Ringon paino nousi raskauden aikana 34 kiloa, ja vyötärö leveni noin 71 senttiin.

Ringo ei kuitenkaan aio laihduttaa; sen sijaan Ringo uskoo korsetin voimaan.

– Kun minulla on korsettini ylläni, tunnen oloni niin seksikkääksi. Tunsin oloni seksikkääksi luonnollisesti, mutta se (korsetti) vain kohottaa itsetuntoani paljon enemmän, se tekee oloni hyväksi, Ringo kuvailee.

– Ennen en ollut tyytyväinen kehooni, koska olin lihava. Lihavuudessa ei ole mitään vikaa, mutta rasvani ei jakaudu feminiinisellä tavalla.

"Voin hengittää hyvin korsetissani"

Nykyisin kokkina työskentelevällä Ringolla on yli 45 korsettia.  Hänen aviomiehensä oli aluksi huolissaan korsetin vaikutuksesta naisen sydämeen, mutta on sittemmin hyväksynyt sen. Ringo on käynyt lääkärillä, joka totesi kaiken olevan hyvin.

– Voin hengittää hyvin korsetissani. En vain voi vetää suuria, syviä henkäyksiä, kun käytän sitä, eikä kukaan elä elämäänsä ottaen suuria, syviä henkäyksiä, Ringo sanoo.

Ringo saa paljon kommentteja ulkonäöstään

Hän ei omien sanojensa mukaan myöskään voi ylensyödä, sillä korsetti ei salli vatsan venyä.

Ringo saa paljon kommentteja ulkonäöstään. Osa vanhemmista pitää häntä huonona esimerkkinä lapsilleen.

– Mutta ei minun työtäni ole pitää huolta heidän lapsistaan, minun työtäni on pitää huolta omista lapsistani. Opettajat vain pyörittelevät silmiään, ja minä pyörittelen omiani takaisin.

***

1:04

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja