Demi Lovato paljastaa – ei ole enää ystävä Selena Gomezin kanssa

Demi Lovato kiidätettiin sairaalaan – syyksi epäillään yliannostusta 1:28
Demi Lovato avoimena yliannostuksestaan.

Lapsuudenystävien tiet erkanivat.

Demi Lovato ja Selena Gomez  olivat ennen sydänystäviä. Nyt Lovato paljastaa Harper´s Bazaar-lehden tuoreessa artikkelissa, että tilanne on toisin nykyään. 

Lovatolla ja Gomezilla on pitkä yhteinen historia, sillä he tutustuivat aikoinaan Barney ja ystävät -lastenohjelman kuvauksissa ja myöhemmin heistä tuli Disney-tähtiä. He olivat lapsuudessaan parhaita ystäviä, mutta tilanne kuitenkin muuttui aikuisuuden kynnyksellä. 

Yhdessä aikuiseksi

Kaksikolla oli vuosien aikana tapaamisia, joita ikuistettiin kameralle. Kuten vuonna 2017, kun heillä oli sydämellinen jälleennäkeminen punaisella matolla.

Tämän vuoden tammikuussa Gomez ylisti ex-ystäväänsä Instagram-tilillään, sen jälkeen kun Lovato oli esiintynyt Grammy-gaalassa. Lovato esitti kappaleen, jonka oli nauhoittanut päivää ennen kuin joutui sairaalaan yliannostuksen vuoksi

– Toivoisin löytäväni sanat, joilla voisin kuvailla kuinka kaunis, inspiroiva ja ansaittu tämä hetki oli. Olen niin iloinen puolestasi. Kiitos rohkeudestasi, Gomez ylisti. 

Lovato kertoo Harper´s Bazaarille, että oli yllättynyt Gomezin kunnianosoituksesta.

– Kun kasvat jonkun kanssa aikuiseksi, niin tulet aina rakastamaan häntä. Mutta emme ole enää ystäviä...joten se tuntui..., Lovato empii haastattelussa.

– Tunnen rakkautta aina häntä kohtaan ja toivo ihmisille mitään muuta kuin hyvää, hän jatkaa haastattelussa.

Lovato paljastaa haastattelussa myös, että ei ole tekemisissä muiden Disney-tähtien kanssa, paitsi Miley Cyruksen

Ongelmia elämässä

Gomezin ja Lovaton elämä ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Gomez kertoi vastikään julkisuudessa sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hän kertoi käyneensä Yhdysvaltain maineikkaassa mielisairaalassa, jonka myötä hän löysi syyn ahdistukselle ja masennukselleen.

Lovato joutui kaksi vuotta sitten sairaalaan, kun hän otti yliannostuksen. Sen jälkeen hän on pysynyt kuivilla. 

Lovato on sairastanut myös syömishäiriöön teini-ikäisenä, silloin kun hän näytteli Disney-kanavalla. Huumeet ja alkoholi astui mukaan elämään hänen ollessaan 18-vuotias. Myös Lovatolla on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

– Olen kiitollinen kaikesta mitä olen saanut. Olisinko toivonut, että minulla olisi ollut enemmän aikaa rauhoittumiselle, kyllä. Kun olet teini ja saat mahdollisuuden unelmiisi, teet kaiken sen eteen. Elämäni koki mullistuksia, koska olin niin työllistynyt, eikä minulla ollut aikaa hoitaa mielenterveyttäni tai henkilökohtaista elämää, Lovato kertoo tuoreessa haastattelussa.


Lue myös:

    Uusimmat