Mainos

Delfinaarion tilat uuteen käyttöön jo kesällä – "olemme innoissamme, toiveissa kävijäryntäys"

Särkenniemen Delfinaarion tilat tulevat pikavauhtia uuteen käyttöön. Tiloihin avataan ensi kesänä sisäaktiviteettipuisto, jonka tavoitteena on 150 000 kävijää vuosittain.

Tampereen Särkänniemi Oy:n hallitus päätti eilen, että yhtiö lopettaa delfinaarioliiketoiminnan ja sulkee delfinaarion.

Tilalle avataan SuperParkin uusi sisäaktiviteettipuisto. SuperPark Särkänniemi on ketjun viides suuri sisäaktiviteettipuisto, joka on suunnattu lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen.

– Tampereelta on jo pidemmän aikaa etsitty sopivaa toimitilaa, ja lopulta mahdollisuus yhteistyöhön Särkänniemen kanssa tuli esille. Neuvottelut koskivat aluksi eri tiloja, mutta tämä delfinaario tuli pikaisesti tänä syksynä esille. Hyvin lyhyen aikaa olemme tienneet tästä delfinaariomahdollisuudesta, mutta olemme siitä innoissamme. Sinne saa hyvät ja persoonalliset toimitilat, kertoo kehitysjohtaja Taneli Sutinen SuperPark -konsernista.

SuperPark Särkänniemestä tulee yli 3000 m² kokoinen aktiviteettipuisto, joka on auki ympäri vuoden. Sinne kaavaillaan seikkailualuetta, Game Areenaa sekä Freestyle Hallia. 

– SuperPark tekee liikkumisesta viihteellistä. Ideamme on saada lapset ja teinit liikkumaan ilolla, ja perheet viettämään aktiivista aikaa yhdessä, Sutinen kuvailee.

Hankkeen kokonaisinvestointi on 3,5 miljoonaa euroa. Se tulee työllistämään parikymmentä ihmistä. 

Särkänniemessä iloitaan uudesta kumppanista, joka täyttää delfinaariolta vapautuvat tilat.  

– SuperParkin kanssa Särkänniemestä tulee aidosti entistäkin ympärivuotisempi ja sisällöltään ainutlaatuinen matkailukeskittymä. Samalla saamme nuorisoa kiinnostavan ja koukuttavan kohteen, jollaista olemme tänne hakeneet, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä sanoo.

Sisäaktiviteettipuistot Suomeen lanseeranneella SuperParkilla on entuudestaanpuistot Oulussa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park).

Maaliskuussa 2106 valmistuva SuperPark Turku tulee kylpylähotelli Caribian yhteyteen. Neuvotteluita käydään uusista SuperPark -puistoista Suomen ulkopuolelle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.