David Hasselhoff täytti 70 vuotta – juhlisti merkkipäiväänsä ikonisten Baywatch-tähtien kanssa

David Hasselhoff täytti 70 vuotta.

Baywatch-tähti David Hasselhoff juhli 70-vuotispäiväänsä. Ikoninen Ritari Ässä -näyttelijä vietti juhliaan 17. heinäkuuta yhdessä entisten Baywatch-kollegojen kanssa.

Paikalla juhlissa olivat ainakin sarjassa näytelleet David Chokachi, Jeremy Jackson, Kelly Packard, sekä Parker Stevenson. Juhlat järjestettiin ravintolassa Kalifornian Calabasissa.

Hasselhoff jakoi juhlista kuvakimaran omaan Instagramiinsa ja sai näin ollen myös faninsa riehaantumaan. Myös monet tähtivieraat jakoivat onnittelupostauksia someensa.

Näet kaikki kuvat klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta oikealle.

Baywatch-Sarjassa April Giminskiä näytellyt Kelly Packard onnitteli Hasselhofia omassa Instagramissaan.

– Hyvää syntymäpäivää myytille ja legendalle. Yksi sankareistani täytti tänään 70 vuotta! En ole koskaan tavannut anteliaampaa, ystävällisempää ja lahjakkaampaa miestä. Olen niin onnellinen, että saimme juhlia kanssasi, Packard kirjoittaa.

Sarjan hurmuria Cody Madisonia näytellyt David Chokachi niin ikään postasi omaan Instagramiinsa onnittelut vanhalle kollegalleen.

– Hienoa juhlia Hasselhoffia. Hän on uskomaton ihminen, jolla on niin paljon rakkautta jaettavanaan. Niin monia hienoja seikkailuja olemme jakaneet tämän kaverin kanssa. Paljon rakkautta, näyttelijä kirjoittaa.

Myös Baywatchissa Hasselhoffin poikaa Hobieta näytellyt Jeremy Jackson onnitteli tv-isäänsä omassa somessaan.

– Hyvää syntymäpäivää tv-isäni, lapsuuteni idolini, mentorini ja rakas ystäväni. Onnea sinulle komea legenda, Jackson kirjoittaa.


Supersuosittua Baywatch-sarjaa esitettiin vuosina 1989-2001. Muun muassa Pamela Anderson ja Carmen Electra nousivat tähteyteen sarjan myötä. David Hasselhoff toimi myös sarjan tuottajana.

Lue myös:

    Uusimmat