David Beckhamin väitetty rakastajatar rikkoi hiljaisuuden ex-jalkapalloilijan dokumenttisarjasta saamastaan vihasta

David Beckham antoi pojalleen ja miniälleen hulppean häälahjan 0:55
Katso myös: Tällaisen hulppean häälahjan David Beckham antoi pojalleen Brooklynille ja tämän puolisolle Nicola Peltzille, kun he astelivat avioon.

David Beckhamin väitetty rakastajatar Rebecca Loos kertoo somessa yrittävänsä käyttää huumoria apukeinona käsitelläkseen saamaansa somevihaa.

Noin 20 vuotta sitten väitettiin, että ex-jalkapalloilija David Beckhamilla, 48, ja hänen assistentillaan Rebecca Loosilla olisi ollut neljä kuukautta kestänyt seksisuhde. Samoihin aikoihin kaksi muuta naista, malli Sarah Marbeck ja Celina Laurie väittivät harrastaneensa seksiä Beckhamin kanssa vuosina 2001 ja 2002. 

Parin vuosikymmenen takainen skandaali nostettiin hiljattain uudelleen tapetille Netflixin neliosaisessa dokumenttisarjassa Beckham. Sarjassa Davidin puoliso, muotisuunnittelija Victoria Beckham, 49, avaa ensimmäistä kertaa ajatuksiaan miehensä seksiskandaalista.

Loos on puhunut väitetyistä tapahtumista useaan otteeseen julkisesti, kun taas David Beckham on kieltänyt väitetyn seksisuhteen.

Loos otti taannoin Instagram-tilillään lyhyesti kantaa somevihaan, jota hän on saanut osakseen Beckhamien dokumenttisarjan ja väitetyn seksisuhteen uudelleen otsikoihin nousemisen myötä. Hän jakoi Instagram-tililleen joogakuvan, jonka kommenttikenttään on jätetty useita kannustusviestejä.

– Jotkut kommentit täällä ovat inhottavia! Pysy vahvana! Sinulla on kaunis elämä upean perheesi kanssa, jonka ei, toisin kuin muiden, tarvitse täyttää aukkoja sotkemalla Netflixiä mukaan, yksi seuraaja kirjoittaa Loosille tämä Instagram-julkaisun kommenttikentässä.

– Kiitos! Otan ilkeät kommentit vastaan ​​niin huumorilla kuin vain pystyn, Loos vastasi seuraajansa kannustusviestiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Väitetty salasuhde teki Loosista miljonäärin. Hän avautui suhteestaan David Beckhamiin useissa haastatteluissa, joissa hän kehui tätä muun muassa upeaksi rakastajaksi.

Loos on kohun jälkeen käyttänyt julkisuutta tehokkaasti hyväkseen. Hän on muun muassa juontanut useita ohjelmia ja poseerannut Playboyssa vuonna 2006.

Lue myös:

    Uusimmat