David Beckhamilta hulvaton piikki 500 maalin rajapyykin rikkoneelle Zlatan Ibrahimovicille

Zlatan Ibrahimovic teki hattutempun viime yönä MLS-liigassa 0:36

Ruotsin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic viimeisteli viikonloppuna uransa 500. maalinsa. Merkkipaalun saavuttanut akrobaattinen maali oli todellista taidetta. Ruotsalaistähden hyvä ystävä ja entinen pelitoveri David Beckham onnitteli Ibrahimovicia saavutuksesta. Velmuilulta ei kuitenkaan vältytty.

Videolla kuvavideo Zlatan Ibrahimovicista LA Galaxyn paidassa.

LA Galaxy hävisi ottelun maalein 5-3. Zlatanin kung fu -tyyliin toteutettu uran 500. maali keräsi otsikoita ottelun jälkeen. 

– Se oli sairaan hieno maali, jollaisen vain maailmantähti Zlatan pystyy tekemään, entinen Galaxy-pelaaja Cobi Jones sanoi tv-lähetyksessä.

Ainoastaan kaksi aktiivipelaajaa ennen Ibrahimovicia on pystynyt ylittämään 500 maalin rajapyykin, Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo

PSG:ssä ruotsalaisen kanssa samaanaikaan pelannut David Beckham julkaisi sosiaalisessa mediassa onnitteluviestin komean merkkipaalun saavuttaneelle Ibrahimovicille. 

– Zlatan, halusin vain sanoa onneksi olkoon. Mikä ura! Mikä pelaaja! On ollut ilo pelata kanssasi, ilo pelata sinua vastaan ja ilo olla ystäväsi, Beckham sanoi. 

– 500 maalia. Se tekee sinusta erittäin, erittäin vanhan. Jos puhutaan tosissaan, niin sinä olet hiukan liian ujo. Sinun tarvitsee olla parempi, tee töitä sen eteen, Beckham jatkoi.

Ibrahimovic vastasi Beckhamille Twitterissä.

– Ystäväni! Kiitos paljon! Olen samaa mieltä kanssasi, olen vanha. Aion työskennellä ujouteni suhteen. Minun tarvitsee olla ehdottomasti parempi sillä saralla, Ibrahimovic kirjoitti.

Kaksikko teki kesällä vedon MM-kisojen puolivälieräottelusta Ruotsin ja Englannin välillä. Zlatanin hävittyä vedon, joutuu hän tulemaan Wembleylle Englannin maajoukkuepaita päällä. Alla olevalla videolla voit ihastella Zlatanin maaleja LA Galaxyn paidassa.


Lue myös:

    Uusimmat