Danny elämästään kertovasta elokuvasta: Uusia puolia esiin

Dannylle on tärkeintä, että yleisö viihtyy hänen elämästään kertovan elokuvan parissa.

Tuotantoyhtiö VistaFilms valmistelee dokumenttielokuvaa Ilkka "Danny" Lipsasen elämästä ja urasta. MTV.fin tavoittama Danny kertoo, että elokuvaa on kuvattu jo useampien kuukausien ajan.

Iso-D-elokuva on läpileikkaus koko Dannyn 1960-luvun alussa alkaneen uransa ajalta. Sen ohjaa Voitto Saksa.

– Alun perin sovimme tekijöiden kanssa, että teemme mahdollisimman rehellisen faktoihin perustuvan elokuvan. En ole itse esittänyt sen kummempia toiveita lopputuloksen suhteen, vaan ohjaajan ja käsikirjoittajan toiveiden perusteella mennään, hän kuvailee.

Uran lisäksi elokuvassa käsitellään myös Dannyn vapaa-aikaa ja yksityiselämää. Artisti lupaa, että jopa vannoutuneet pitkän linjan faneit saavat elokuvan myötä uusia puolia hänestä irti.

– Aina löytyy jotain uutta. Lisäksi nuoret voivat oppia elokuvan myötä uusia asioita 1960-luvun musiikkibisneksestä, hän miettii.

Danny itse pitää yhtenä elämänsä hienoimmista ajoista 1960-luvun loppua ja 1970-luvun alkua, jolloin hänen D-Tuotannossaan työskenteli 360 ihmistä.

– Oli hienoa, että saimme toimia työnantajana sellaisille artisteille kuin Olavi Virta, Tauno Palo ja Ansa Ikonen, hän muistelee.

Danny kertoo innostuneensa elokuvan ideasta heti, kun häneltä kysyttiin siihen lupaa. Tärkeintä hänelle on kuitenkin tässäkin asiassa viihdyttää yleisöään parhaimmalla mahdollisimmalla tavalla.

– Toivottavasti yleisö tykkää, heillehän tämä tehdään, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat