Mainos

Apulanta-elokuvan kuvaukset käyntiin pian – päärooleihin nuoria kykyjä

Apulanta-elokuvan kuvaukset käynnistyvät muutaman viikon kuluessa Heinolassa.

Apulanta-yhtyeestä tekeillä olevan elokuva alkaa hahmottua. Teit meistä kauniin -nimisen elokuvan ohjaava Tuukka Temonen paljasti Instagram-tilillään tällä viikolla kuvausten olevan enää muutaman viikon päässä.

– Kuvausaikataulu! Viel reilu 4 viikkoa pitää odottaa, kunnes päästään aloittamaan, mies kirjoitti kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

MTV.fi tavoitti Temosen kertomaan, missä elokuvan tiimoilla mennään. Viimeisiä yksityiskohtia ja rahoituskuvioita valmistellaan vielä ennen kuin kamerat käynnistetään syyskuussa. Yksi tärkeimmistä palasista, pääroolit esittävien näyttelijöiden valinta, on kuitenkin jo tehty.

– On kyllä ollut hassu prosessi yrittää löytää omia ystäviään vastaavia, puhumattakaan omia vanhempiaan vastaavia näyttelijöitä! Se on ollut hyvin erikoista, mies naurahtaa.

Bändin jäsenten rooleihin Temonen kertoo valinneensa koko kansan tuntemien kasvojen sijaan uusia, nousevia kykyjä.

– Vähän kuten Apulantakin sai aikanaan mahdollisuuden, halusin käyttää samaa logiikkaa tässä ja ottaa päärooleihin nuoria näyttelijöitä, Temonen sanoo.

Temosen mukaan ajatus Apulanta-elokuvasta alkoi muotoutua alun perin jo kymmenkunta vuotta sitten, ja Apulannan tarinaa valottavan kirjaprojektin käynnistyttyä nelisen vuotta sitten suunnitelma kirkastui entisestään.

Lama-aikaan ajoittuvan, pääosin autenttisissa maisemissa Heinolassa kuvattavan elokuvan on määrä tulla ensi-iltaan vuoden 2016 aikana.

– Samalla kun me elimme parasta aikaamme, yhteiskunta romahti täysin. On ollut hieno huomata, että melkein kaikilla tuntuu olevan joku muisto Apulannasta. Olen todella innoissani kuvausten aloittamisesta, se on elokuvanteon parasta aikaa, Temonen intoilee.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja