Mainos

Danni lupasi somessa rahaa hyväntekeväisyyteen – pieneksi tarkoitettu kampanja paisui satojen tuhansien "veloiksi"

Danni yritti vain tehdä jotakin hyvää lastensairaalan vuoksi. Pian hänen some-suunnitelmansa räjähti käsiin.

Danni Messina, 19, halusi vain tehdä hyvää. Hän päätti panna pystyyn hyväntekeväisyyskeräyksen, joka kuitenkin paisui yli äyräiden.

Messina halusi antaa rahaa St. Jude Children’s Research Hospital -lastensairaalalle. Messinan serkku on hoidossa kyseisessä sairaalassa.

Nuori nainen ilmoitti Twitterissä, että antaisi 25 senttiä jokaisesta kerrasta, kun joku tykkäisi hänen hyväntekeväisyystviitistään, ja 50 senttiä aina, kun joku jakaisi kyseisen tviitin.

Tykkäyksiä tuli yli 460 000. Jakoja kertyi yli 200 000.

Yllättäen Messina olikin sairaalalle "velkaa" 200 000 dollaria.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Messina kertoi CBS Newsille, että hänen aikomuksenaan oli kerätä noin tuhat dollaria. Hänen piti kuitenkin pysäyttää kampanja, kun se lähti käsistä.

– Tviittasin, koska minulla ei ollut aavistustakaan, että tämä idea saisi niin paljon tukea. Joten valitettavasti minulla ei ollut varoja tukea tätä, Messina totesi ja lisäsi, että sairaalalle voi lahjoittaa rahaa muuta kautta.

Käsittämätöntä kyllä, osa netinkäyttäjistä haukkui Massinan, koska tämä ei pitänytkään lupaustaan.

– Meillä vanhemmalla polvella on sanonta... Kirjoitit shekin, jota et voi lunastaa, etkö vain? Se on sääli... St. Jude on upea kohde! Harmi, että päätit tehdä sitoumuksen, jota et voi kunnioittaa, Twitter-käyttäjä Austin totesi.

Mies sai pian kimppuunsa useita muita kommentoijia, jotka huomauttivat, että on naurettavaa odottaa, että opiskelija saisi jostakin satoja tuhansia dollareita yhtäkkiä.

Messina on kuitenkin jo ryhtynyt toimiin. Hän viestitti Twitterissä esimerkiksi tv-persoona Ellen DeGeneresille ja Jimmy Fallonille ja pyysi heitä auttamaan itseään. Hän perusti joukkorahoitussivun, jonka tavoite oli kerätä 50 000 dollaria. Tavoite täyttyi ja ylittyi kolmessa päivässä – ja lahjoituksia tulee edelleen.

Lähde: Twentytwowords.comFoxnews.com, Twitter

***

6:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.