Daniel Ricciardo laukoi ronskeja kommentteja rangaistuksistaan – "V***uun ne kaikki!"

Daniel Ricciardo sai kaksi viiden sekunnin aikarangaistusta Ranskan GP:n viimeisellä kierroksella tekemistä ohituksistaan. Tähtikuljettaja kommentoi tilannetta omalla ronskilla ja vitsailevalla tyylillään.

Ricciardo sai ensin viiden sekunnin aikarangaistuksen palattuaan vaarallisesti radalle Lando Norrisista suorittamansa ohituksensa jälkeen. Aussikuskin toinen rangaistus lätkäistiin, kun hän ohitti hetkeä myöhemmin Kimi Räikkösen rataviivojen ulkopuolelta.

Ricciardo, Norris, Räikkönen ja Nico Hülkenberg järjestivät päätöskierroksella vielä rutkasti viihdettä kisayleisölle, kun he taistelivat tiiviisti sijoista 7-10. Ricciardo ajoi nelikosta ensimmäisenä ruutulipulle, mutta putosi rangaistuksiensa myötä lopulta pisteiden ulkopuolelle. Ricciardo kommentoi päätöskierroksen taistelua omalla ronskilla ja vitsikkäällä tyylillään, mutta antoi heti oikean näkemyksensä tilanteesta.

– V***uun ne kaikki, miltä se kuulostaa, Ricciardo heittää hymy huulessa Ziggo Sportin mukaan.

– Vakavasti puhuen, aina, kun minä jarrutan myöhään ja yritän tehdä ohituksen, minulla on vaikeuksia kääntää autoa. Se sujuu jo paremmin kuin alkukaudella, mutta en ole vielä aivan samanlainen kuin Red Bullilla, Ricciardo selventää.

Ricciardo on tullut ajovuosiensa aikana tutuksi rohkeista ja röyhkeistä ohituksistaan. Vaikka joillakin F1-radoilla on erittäin vaikea ohittaa, ei Ricciardo aio jäädä vain kyttäilemään edellä ajavan auton taakse, vaan haluaa yrittää aina ohi.

– Jos en yritä, istun koko kilpailun jonkun takana, joten minun täytyy yrittää. Välillä kun yritän, se saattaa olla aivan rajoilla. Yritän tietysti pitää auton radalla ja ajaa puhtaasti, Ricciardo toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat