Dallas raivosi kaksinumeroiset tauluun NHL:ssä, suomalaisille hyvä pistepotti – Erik Haulan lento kiihtyy

Dallas mätti kymmenen maalia. Katso tästä Tulosruudun raportti

Jääkiekon NHL:ssä Buffalo Sabres ja Dallas Stars tarjosivat yleisölle peräti 14 maalia. Kotijoukkue Buffalon harmiksi ottelun voitti Dallas maalein 10–4.

Ottelu repesi totaalisesti kolmannessa erässä, kun Dallas mätti kiekon viidesti verkkoon. Joukkue on voiton myötä pisteen päässä läntisen konferenssin piikkipaikasta.

Dallasin suomalaispelaajat olivat ottelussa hyvin esillä, sillä Jani Hakanpää, Joel Kiviranta ja Miro Heiskanen keräsivät ottelussa kukin kaksi tehopistettä.

Hakanpää ja Heiskanen syöttivät kaksi maalia ja Kivirannan tehot olivat 1+1. Lisäksi Roope Hintz teki maalin.

Erik Haula pisteputkessa

New Jersey Devils voitti Washington Capitalsin vieraissa 3–2 voittolaukauskilpailun päätteeksi. New Jerseyn suomalaishyökkääjä Erik Haula teki joukkueensa toisen maalin.

Porilainen on äitynyt viime peleissä mainioon vireeseen, sillä Haula on tehnyt kolmessa edellissä ottelussa tehopisteet 3+3. Hän naulasi kolmannen osumansa kahteen otteluun. Haulan pistesaldo tältä kaudelta on nyt 8+25.

Carolinalle niukka voitto

Carolina Hurricanes voitti Philadelphia Flyersin 1–0 varhain avauserässä tulleella ylivoimamaalilla. Osuman teki Andrei Svetshnikov. Carolinan suomalaiset Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi jäivät pisteittä ottelussa.

Carolinaan kaupattu Jesse Puljujärvi oli edelleen sivussa. Carolinan edellisessä ottelussa loukkaantunut maalivahti Antti Raanta oli nivusvamman vuoksi poissa.

Philadelphian Rasmus Ristolainen urakoi Flyersin alakerrassa lähes 23 minuuttia.

Kapanen syötti voittomaalin

St. Louis Blues voitti San Jose Sharksin kotonaan maalein 4–2. Käytännössä kummankin joukkueen kausi päättyy runkosarjaan.

St. Louisin Kasperi Kapanen syötti Jakub Vranan tekemän 3–2-voittomaalin. San Josen maalivahtina pelasi Kaapo Kähkönen, joka torjui ottelussa 26 kertaa.