Curt Lindström sairastui koronaan – vieraili vastikään MM-kisoissa: "Olen ollut todella sairas ja huolissani"

"Kulta-Curre"bongattin Suomi-Ruotsi-ottelun katsomosta 0:19
Katso videolta Tampereen MM-kisayleisön reaktio Curt Lindströmin läsnäoloon.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo, että Leijonat 1995 maailmanmestaruuteen johdattanut Curt Lindström on sairastunut koronavirukseen. Lindström vieraili vastikään Tampereella jääkiekon miesten MM-kisoissa.

Tauti iski Lindströmiin, kun hän palasi kotiin Tampereelta. Hän oli MM-kisojen kunniavieraana ja paikan päällä seuraamassa Leijonien sekä Ruotsin välistä ottelua. Lindström sai yleisöltä raikuvat suosionosoitukset, kun häntä kuvattiin. 81-vuotias ruotsalainen ei tiedä, että missä tartunta olisi mahdollisesti tullut.

– Areenalla oli paljon yleisöä ja tapasin paljon ihmisiä ilman maskia. Siinä oli selfieitä ja kädenpuristuksia, joille en ollut altistunut koronapandemian aikana. Olen ottanut kolme rokotetta ja ollut jatkuvasti varovainen kotona Thaimaassa. Se oli vain sattumaa, että se osui minuun. Se on kuitenkin muistutus, että virus on yhä siellä. Olen ollut todella sairas ja huolissani. Olen kuitenkin yli 80-vuotias, Lindström kertoi.

Lindström joutui lähtemään ottelusta kahden erän jälkeen.

– Kyllä, minua alkoi jo silloin heikottaa. Kotiin päästyämme otimme molemmat koronatestin ja minä sekä vaimoni Wannarot saimme positiivisen tuloksen. Nyt olemme eristäytyneet ja toivon toipuvani viikonlopuksi. Olen ollut 51:ssä peräkkäisessä Solvallan Elitloppetissa. En tahdo jäädä pois 52:nnesta, Lindström päätti.

Katso pääkuvan videolta kiekkoyleisön reaktio Curt Lindströmin vierailuun Tampereella.

Lue myös:

    Uusimmat