Cristiano Ronaldon törkykäytöksellä kauaskantoisia seurauksia – supertähden debyytti Saudi-Arabiassa viivästyy

3:21
Cristiano Ronaldo ensimmäistä kertaa median edessä Saudi-Arabiassa

Saudi-Arabian jalkapalloliigassa pelaavaan al-Nassriin siirtynyt jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo joutuu kärsimään Englannissa saamansa kahden ottelun pelikiellon, ennen kuin tekee ensiesiintymisensä uudessa seurassa. Asiasta kertoi saudiseuran edustaja uutistoimisto AFP:lle perjantaina.

Portugalilainen Ronaldo, 37, teki hiljattain al-Nassrin kanssa kesään 2025 ulottuvan pelaajasopimuksen, jonka on kerrottu tuovan hänelle kaikkiaan jopa 200 miljoonaa euroa kaudessa. Edellisestä pestistä Englannin Valioliigan Manchester Unitedissa jäi pelikielto, jonka Ronaldo sai läpsäistyään kännykän teini-ikäisen fanin kädestä ManU:n hävittyä Evertonille.

–  Pelikielto on voimassa, kunhan hänet on virallisesti rekisteröity (uuteen seuraan ja liigaan), Al-Nassrin edustaja kertoi.

Oma kiemuransa Ronaldon tilanteessa on sekin, että supertähden hankinta toi Al-Nassrille "ylimääräisen" ulkomaalaispelaajan. Saudi-Arabian liigassa saa käyttää kahdeksaa ulkomaalaispelaajaa, ja Ronaldo on seurassa yhdeksäs sellainen. Saudimediassa arvellaan, että Ronaldolle tilaa joutuu tekemään uzbekistanilainen keskikenttämies Jaloliddin Masharipov.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja