Cristiano Ronaldon poika hurjassa lyönnissä: 7 maalia yhteen jaksoon ja lisää seurasi

Jos on Juventuksessa jalkapalloa pelaava Cristiano Ronaldo, 34, kova maalisieppo, samaa voi tällä haavaa sanoa hänen pojastaan, kahdeksanvuotiaasta Cristiano Ronaldo juniorista.

Juventuksen alle 9-vuotiaiden joukkueessa pelaava Cristiano Ronaldo Jr. mätti tuoreeltaan kahteen peliin yhteensä 12 maalia.

Poika-Ronaldo tykitti peräti seitsemän häkkiä yksittäisen jakson aikana, kun Juventus kohtasi Madeiralla kansainvälisessä turnauksessa Maritimo Chinan. Juventus mätti Cristiano Ronaldon kotipaikkakunnalla taululle lopulta 25–0-voittolukemat.

Tämän lisäksi Ronaldo Jr. iski viisi osumaa, kun Camacha taipui lukemin 15–1. Videokuvaa Ronaldo juniorin otteista Madeiralla on katsottavissa alla.

Ronaldo Jr. on säväyttänyt maalinteollaan aiemminkin. Hän säväytti viime syksynä jo debyyttiottelussaan Juventuksen junioreissa iskettyään neljä osumaa.

Vaikka poika on paukuttanut verkkoja, isä-Ronaldo on lyönyt häntä koskevissa kommenteissa vielä suitsia.

– Toivon, että Cris, poikani, voi olla, kuten isänsä. Hän sanoo, että hänestä tulee minua parempi, mutta minä uskon, että se on vaikeaa, isä-Ronaldo sanaili taannoin BeIN Sportsille.

Ronaldon edustama Juventus kohtaa tänään Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Ajaxin. Avauskohtaaminen päättyi 1–1-tasapeliin, ja Juventuksen maalin puski totta kai Ronaldo.