Cristiano Ronaldon poika ei usko isänsä taustaa – "Luulee kaiken tulevan taivaalta"

Cristiano Ronaldon nousi jalkapallomaailman supertähdeksi vaatimattomista oloista Madeiralta. Sitä hänen poikansa ei ole portugalilaisen mukaan käsittää.

Ronaldon lapsuus oli kuin vastakohta hänen nykyiseen ylelliseen elämäänsä. Ronaldon perheellä ei ollut paljoakaan rahaa, mutta jalkapalloa Ronaldo pystyi pelaamaan ja nousi huipulle satsattuaan siihen kaikkensa.

Ronaldon mukaan hänen poikansa Cristiano Ronaldo Jr. yllättyi, kun hän näytti tälle, missä hän vietti lapsuutensa.

– Poika katsoi minua ja sanoi: "Isä, elitkö todella täällä?" Hän ei voinut uskoa sitä. He uskovat, että kaikki on nykyään niin yksinkertaista. Elämänlaatu, asunnot ja autot. Se, miten pukeudumme. He luulevat kaiken tulevan taivaalta, Ronaldo kuvaili portugalilaismedia TVI:lle.

Ronaldo yrittääkin opettaa 10 vuotta hiljattain täyttäneelle, jalkapalloa pelaavalle pojalleen, ettei menestys tule helpolla. Samaa Juventus-tähti tekee puhuessaan lapsille kouluissa.

– Lahjakkuus ei riitä nykyään. Yritän kertoa lapsille, että kovalla työllä ja omistautumisella he voivat saavuttaa, mitä he haluavat.

Cristiano Ronaldolla on kaikkiaan neljä lasta: Cristiano Ronaldo juniorin lisäksi Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos ja Mateo Ronaldo.

Lue myös:

    Uusimmat