Cristiano Ronaldon vaimolta erikoinen paljastus supertähdestä – "Jos sinä olisit hän, tekisitkö niin?"

1:21
Cristiano Ronaldo onnistui maalinteossa Mestarien liigan avauskierroksella.

Manchester Unitedin Cristiano Ronaldon vaimo Georgina Rodriguez avautui Sportweekille perheen arjesta ja kertoi, että supertähti ei vaihda lamppuja heidän kodissaan. 

Ronaldo teki täksi kaudeksi paluun Manchesteriin 12 vuoden tauon jälkeen. Rodriguez kertoi tarkemmin, millaista elämä on yhden jalkapallomaailman suurimpien tähtien kanssa. Hän kehuu Ronaldoa isänä sekä puolisona. 

– Hän ei kuitenkaan laita ruokaa. Kaiken sen aamun harjoittelun jälkeen, hän ansaitsee rakkaudella valmistetun lämpimän ruuan valmiina pöydällä. Meillä on kokki ja joskus minä laitan ruokaa, Rodriguez kertoi.

Lamppujen vaihtaminen ei kuulu Ronaldon askareisiin. Rodriguez paljasti syyn tälle.

– Katto on kotonamme niin korkealla. Jos sinä olisit Cristiano Ronaldo, vaihtaisitko lampun lähes kuuden metrin korkeudessa. Parempi, ettei tee niin. Pitää huolen itsestään ja omistaa itsensä sille, minkä parhaiten osaa, Rodriguez sanoi.

– Minä hoidan loput. Laitan kaiken toimimaan. Pidän kodin ja perheeni huolehtimisesta, Rodriguez lisäsi.

Ronaldon paluu Manchesteriin on sujunut henkilökohtaisella tasolla mallikkaasti. Hän onnistui Valioliigan paluuottelussaan kahdesti maalinteossa ja myös Mestarien liigan ottelussa portugalilaistähti viimeisteli osuman. Manchester United tosin hävisi ottelun sveitsiläiselle Young Boysille 1-2. 

Katso pääkuvan videolta Cristiano Ronaldon osuma Young Boysin verkkoon Mestarien liigan avausottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja