Cristiano Ronaldon Mestarien liiga -ura alkoi pitkällä kuivalla kaudella – ensimmäisestä maalista kilpailussa kulunut tänään 12 vuotta

12 vuotta on kulunut, kun Cristiano Ronaldo iski uransa ensimmäisen maalin Mestarien liigassa. 28 ottelua alussa kestäneen kuivan kauden jälkeen verkot ovat olleet koetuksella.

Portugalilaisen maalinteko Juventuksessa yskähteli aluksi eurokentillä, mutta otteluiden panosten kasvaessa Ronaldon tuotanto on palannut tutulle tasolle.

Ronaldo iski ensimmäisen Mestarien liiga -maalin torinolaisten paidassa marraskuun seitsemäs päivä Manchester Unitedia vastaan.

Ronaldon ensimmäinen maali Mestarien liigassa syntyi päivälleen 12 vuotta sitten, kun Manchester United murjoi AS Roman kotikentällään Mestarien liigan puolivälierien avausosassa lukemin 7-1.

Ronaldo oli pelannut tuohon mennessä 26 ottelua kilpailussa ilman maalia, mutta United-fanien ikimuistoisessa illassa supertähteyteen nousua tehnyt Ronaldo osui kahdesti.

Sen jälkeen Ronaldo on osunut Mestarien liigassa yhteensä 160 ottelussa 124 kertaa. Hän on Mestarien liigan kaikkien aikojen maalintekijä Lionel Messin ollessa listan toisena 108 osumalla.

Raul pitää listassa kolmatta sijaa 71 osumalla. Hyvää kautta Real Madridissa pelaava Karim Benzema on neljäs 60 maalilla.

Viime kausi oli Ronaldolle Mestarien liigassa seitsemäs, jolloin hän on tehnyt maaleja kymmenen tai enemmän.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Ajax – Juventus klo 21.55 C More Sport 1
Manchester United – Barcelona klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat