Cristiano Ronaldo tuhri rangaistuspotkun – Juventus hukkasi voiton: "Tällaiset pelit olisi hoidettava"

Supertähti Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussa, ja Italian jalkapallomahti Juventus hukkasi sauman nousta kakkossijalle pääsarja Serie A:ssa. Kotiottelu Atalantaa vastaan päättyi 1–1.

Tasapeli oli Juvelle jo kuudes liigakauden 12 pelistä. Voittoja torinolaisilla on kuusi, tappioita ei yhtään.

Atalantaa vastaan joukkue pääsi avausjaksolla johtoon Federico Chiesan maalilla, mutta Remo Freuler tasoitti 57. minuutilla. Ronaldo missasi kehnolla vedolla pilkun neljä minuuttia tasoituksen jälkeen.

– Tällaiset pelit olisi hoidettava. Meillä oli paljon paikkoja, mutta emme pystyneet sinetöimään peliä eduksemme. Ja kun jätät pelin roikkumaan, mitä tahansa voi tapahtua, Juventuksen valmentaja Andrea Pirlo totesi.