Cristiano Ronaldo latoi hirmujälkeä – täydellinen hattutemppu oli nopeasti valmis

Cristiano Ronaldo on saanut viime aikoina osakseen arvosteluakin, muun muassa selän kääntämisestä muurista Mestarien liigan ottelussa Portoa vastaan, mutta portugalilaishyökkääjä vastasi nyt kentällä. Ronaldo teki uransa nopeimman niin kutsutun täydellisen hattutempun, kun hänen edustamansa Juventus päihitti jalkapallon Serie A:ssa Cagrialin vieraissa maalein 3–1.

Ronaldo aloitti maalinteon pällään 10. minuutilla, viimeisteli seuraavan maalin rangaistuspotkusta oikealla jalalla 25. minuutilla ja huipensi temppunsa vasemman jalan osumalla 32. minuutilla. Kyseessä on Ronaldon nopeimmin viimeistelemä niin kutsuttu täydellinen hattutemppu.

Ronaldo on vain kerran onnistunut muutoin nopeammin hattutempussa, kun hän iski syyskuussa 2015 Real Madridin paidassa Espanyolia vastaan kolme maalia 20 minuutissa.

Ronaldo johtaa Serie A:n maalipörssiä: hän on viimeistellyt 23 maalia kauden 23 ottelussa. Juventus on sarjassa kolmantena Interin ja AC Milanin perässä, Cagliari häntäpäässä 17:ntenä kolme joukkuetta takanaan.

Lue myös:

    Uusimmat