Cristiano Ronaldo aiheutti kohun MM-kisojen alla – esiintyi nyt pöyhkeänä Qatarissa: "Minun ei tarvitse miettiä, mitä muut ajattelevat"

Cristiano Ronaldo antoi palaa oikein kunnolla – suorat sanat Manchester Unitedista avoimessa haastattelussa 5:05
Otteita kohutusta haastattelusta: Cristiano Ronaldo antoi palaa - suorat sanat Manchester Unitedista

Cristiano Ronaldo ei usko, että hänen keskustelua herättänyt ja mielipiteitä jakanut taannoinen tv-haastattelunsa olisi ollut häiriötekijä Portugalin maajoukkueen pukuhuoneessa. Haastattelussa Ronaldo muun muassa sanoi Manchester Unitedin pettäneen hänet.

Portugalin kapteenina toimiva supertähti ei ole huolissaan haastattelun vaikutuksesta joukkueeseensa. Ronaldon mukaan Portugalilla on hyvät mahdollisuudet voittaa maailmanmestaruus.

– Minun elämässäni paras ajoitus on minun oma ajoitukseni. Minun ei tarvitse miettiä, mitä muut ihmiset ajattelevat. Puhun silloin, kun haluan, Ronaldo sanoi tänään Portugalin joukkueen lehdistötilaisuudessa.

– Muut pelaajat tuntevat minut erittäin hyvin pitkältä ajalta. He tietävät, minkälainen ihminen olen. Tämä on kunnianhimoinen, nälkäinen ja keskittynyt ryhmä. Olen varma, ettei haastattelu häiritse keskittymistämme.

Ronaldo oli sivussa torstaina Lissabonissa pelatusta, MM-kisoihin valmistaneesta Nigeria-ottelusta vatsavaivojen vuoksi. Joukkueen saavuttua perjantaina Qatariin Ronaldo on ollut harjoituksissa mukana normaalisti.

– Tunnen oloni mahtavaksi. Olen toipunut. Harjoittelen hyvin, ja olen valmis aloittamaan MM-turnauksen parhaalla mahdollisella tavalla.

– Portugalin joukkueessa on valtavasti potentiaalia. Voimme varmasti voittaa (maailmanmestaruuden), mutta meidän täytyy keskittyä vain seuraavaan peliin, eli tässä tapauksessa Ghanaan, ottaa siitä voitto ja lähteä sitten eteenpäin.

Portugali ja Ghana kohtaavat torstaina MTV3-kanavalla esitettävässä ottelussa klo 18. H-lohkossa pelaavat myös Uruguay ja Etelä-Korea.

– Näemme turnauksen päätteeksi, mikä on paras joukkue, mutta uskon, että se on Portugali. Meidän täytyy vain osoittaa se kentällä.

Lue myös:

    Uusimmat