UFC-veteraani laukoo kovaa tekstiä Conor McGregorista – lajilegendan parhaat päivät ohi: "Hän on pummi"

Veteraaniottelija Matt Brown uskoo Conor McGregorin nähneen parhaat päivänsä vapaaottelukehässä. Yhdysvaltalainen UFC-ottelija haukkui irlantilaiskollegansa rajuin sanankääntein.

– Hän ei ole enää mitään. Hän oli uskomaton ja voin antaa hänelle kunniaa saavutuksistaan. Nyt hän on kuitenkin vain pummi, Brown latasi entisen UFC-ottelijan Michael Bispingin Youtube-kanavalla antamassaan haastattelussa.

Vuonna 2013 UFC-sopimuksensa tehnyt McGregor, 34, otteli edellisen kerran kehässä heinäkuussa 2021. Höyhensarjan ja kevytsarjan entisen mestaruusvyön haltijan kaksi viimeistä ottelua päättyivät tappioihin Dustin Poirieria vastaan.

McGregorin uran kuudesta UFC-tappiosta puolet on tullut edellisessä neljässä ottelussa.

Brown, 42, näkee McGregorin uran romahtaneen huippu-urheilijan tekemien elämänvalintojen vuoksi. Irlantilainen on ollut viime aikoina otsikoissa päihteidenhuuruisesta juhlimisestaan.

McGregor kuvattiin viimeisimpänä irroittelemassa Monacon F1-kilpailun aikana viime viikonloppuna. Huippu-urheilijan rapistunut kunto herätti tuolloin hänen faneissaan huolestuneita tuntemuksia sosiaalisessa mediassa.

McGregor nähtiin myös Daily Mailin tietojen mukaan tanssilattialla sekavassa tilassa australialaisen laulajatähti Kylie Minoguen, 55, kanssa saman viikonlopun aikana.

McGregorin on tarkoitus palata UFC-kehään Michael Chandleria vastaan myöhemmin tämän vuoden aikana. Irlantilaista ryöpyttänyt Brown ei ole ikinä kohdannut häntä ottelussa.

– Hän ei ole saanut nyt mitään aikaiseksi, Brown tilitti.

– Nyt häntä näkee vain ryyppäämässä ja kokaiinipäissä. Se on minusta pummin elämää. Se kaikki raha ei poista pummia hänestä.

Lue myös:

    Uusimmat